С алуминиева дограма Етем – лесно повишавате енергийната ефективност в дома си

дограма Етем

Избора на дограма има много голямо значение за това да се осигури сигурност и защита на едно помещение. Клиентите са изключително взискателни към този момент, тъй като освен с естетичния си вид смяната на дограмата е свързана с понижаване на енергийните разходи и увеличаване на енергийната ефективност, за която толкова се говори напоследък. А като се има предвид това, че у нас има широк диапазон от предложения за видове дограма и профили то наистина можем да се окажем в затруднение, когато се налага да се отървем от старата дървена и вече амортизирана дограма и да я заменим с доста по-ефективно решение.

Днес ще представим на вниманието ви алуминиева дограма етем и за да не сме голословни ще акцентираме на основните преимущества на профилите. ЕТЕМ е компания, която е с богата история, датираща от далечната 1971 година. В арсенала от продукти, които компанията произвежда се включват автомобилни елементи, фасадни решения, системи за сигурност и дограма. Затова алуминиевите профили етем са едни от най-предпочитаните от производителите на дограма у нас като сигурно и дългогодишно решение при строителството на сгради и всякакви видове съоръжения. Производствените мощности на българската компания за алуминиеви профили за дограма са с огромен капацитет, а съвременните технологии, които се използват нямат аналог на пазара.алуминиеви профили

Водещ партньор на Етем при производството на алуминиева дограма е Премиум Пласт. Фирмата разполага с изключително ефективни решения за дома, офиса или индустрията като залага на създаването на прозоречни системи, които са с високо ниво на шумо и топлоизолация. Ето как с лекота можете да намалите разходите за електрическа енергия и да повишите енергийната ефективност на дома си. Профилите ЕТЕМ се отличават с изключителна здравина и именно поради това от Премиум пласт залагат на алуминиевите профили. Като цяло алуминия е материал, който много трудно изменя своите качества и характеристики под влиянието на различни климатични условия. Затова метала е предпочитан от множество компании в сектора за производство на дограма с оглед създаването на качествено и гарантирано решение за години напред. Високите температурни амплитуди, на които издържа алуминиевата дограма са в основата на това голям процент от потребителите да залагат именно на такова фасадно решение. И това не е всичко! За да осигури модерно и невероятно стилно излъчване на сградите от Етем предоставят богато цветово разнообразие на алуминиевите профили, които да паснат идеално на фасадата.

За повечето клиенти алуминиевата дограма е по-скъпия вариант, но се оказва, че това е напълно оправдана инвестиция що се отнася до дългогодишно и разумно решение за избор на качествена дограма.