Лесни стъпки за избор на подходящ матрак

еднолицев матрак

Матракът е артикул, който за да бъде избран правилно, трябва да имаме достатъчно информация за него. Нормално е първо да си зададем въпроса еднолицев или двулицев модел искаме? Те се различават и всеки има своите характеристики и възможности. Днес ще поговорим малко повече за еднолицевия модел и това, как той ще допринесе за вашия комфорт. Различни модели ви очакват в интернет магазин https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци, където качеството е на много високо ниво и всички артикули са изработени от надеждни и устойчиви материали, предоставящи достатъчно комфорт.

Еднолицевият матрак – какво представлява и защо да го предпочетем

В общи линии, тези модели имат само едно лице, и могат да бъдат използвани само от едната си страна. От другата си страна те имат вградена подматрачна рамка. Докато двулицевите модели могат да бъдат завъртани от различни страни, тези позволяват да бъдат завъртяни само в посока глава-крака. Много често качествените подматрачни рамки са изработени от иглолистен материал. Това преимущество е доста голямо, защото с покупката на такъв модел няма да се налага да купувате допълнителна подматрачна рамка, а може директно да се инсталира и повдигащ механизъм. Основното заради което тези артикули са предпочитани от клиентите е тяхната по-ниска цена. Комфортът разбира се е на високо ниво, благодарение на материалите от които са изработени.

Предимства и възможности на еднолицевия матрак

Артикулите, които ще откриете в онлайн магазин Venus.bg са изработени с най-актуални методи и ще ви предоставят множество преимущества. Едно от тях е гарантираното удобство по време на сън, липса на болки в опорно-двигателната система и отличен комфорт за бързо заспиване. Представяме ви един от моделите, който със сигурност би ви допаднал. Еднолицев матрак Лукс 18 плюс – Пенополиуретан:матрак

  • Съставен е от пенополиуретан, осигуряващ необходимия комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • Този модел е снабден и с вградена дървена рамка, което ви позволява да го поставите на леглото, без отделна подматрачна рамка;
  • Капитонирана полиестерна вата;
  • Скарата е от надежден, иглолистен дървен материал.

Високото качество на изработка на моделите ги правят перфектни за всяко едно семейство и всяка стая в дома. Погрижете се за добрия си сън, като не пропускате да измерите много внимателно отвора на леглото, за да сте сигурни в размера, който купувате. Това е изключително важна стъпка, ако избирате модела отделно от леглото. Онлайн може да се възползвате и от преференциалните цени на които ще откриете елементите от които се интересувате. Ако искате да усетите удоволствието да се наспивате спокойно изберете нов еднолицев матрак, изработен с най-модерни материали и по-нови технологии.