Какъв офис стол да изберем – директорски или стол за компютър

офис стол

Една част от хората имат привилегията да работят в офиса среда и за разлика от други професии тук се предполага, че човек е настанен удобно пред компютъра си. Това обаче ще бъде факт само, ако са избрани най удобните и качествени офис мебели. Това, че сте просто служител, а не управител на фирмата не означава, че не може да се сдобиете с луксозна мебел, която ще ви донесе само ползи. Перфектни модели ще откриете на https://www.venus.bg/офис/офис-столове/директорски-президентски-столове и когато ги разгледате, няма да имате повече колебания от какво се нуждаете наистина.

Визия и дизайн на директорския стол

Това са факторите от които основно ще зависи изборът на вашия нов стол. Обаче не трябва да се подвеждате, тъй като има някой марки с изключително атрактивна и впечатляваща визия, които обаче не са подходящи да се стои на тях дълго време. На работното място се нуждаете предимно от комфорт и функционалност. В мебелен магазин venus прекрасният дизайн на директорските столове е съчетан и с всички нужни компоненти, така че да може да регулирате височината, наклона на облегалката и да усещате комфорт през целия работен ден.Президентски офис стол

Директорски стол Carmen 6100 от venus, заслужава всеки работещ човек, без значение каква е длъжността му. Качествен модел, снабден с всичко необходимо:

  • Меки подлакътници и високоустойчива хромирана база;
  • Газов амортисьор или леещ механизъм – те ви помагат да се отпуснете на работното място;
  • Модел с изключително мека седалка и изящна висока облегалка;
  • Тапициран с мека и качествена еко кожа;
  • Имате избор между цветовете кафяво и черно.

Всеки офис служител е използвал стол за компютър, но е факт че директорският стол venus заслужава заслуженото първо място по дизайн комфорт и функционалност. Ако вашия шеф не иска или не може да ви осигури това, не се колебайте и инвестирайте в такава мебел за да се чувствате винаги прекрасно на работното си място.