Кожен ъглов диван – кой да изберем

холов ъгъл

Кожените тапицерии за мека мебел са сред интересните не само от гледна точка на тяхната естетичност, но и лесна поддръжка. Масово на пазара откриваме кожени дивани, канапета, холни гарнитури, към които има безспорен интерес. Това, което много клиенти пропускат е, че кожата бива различни класове. Днес ще ви разкрием няколко важни подробности, които биха повлияли на правилния ви избор на ъглов диван с висококачествена кожена тапицерия.

Качествен кожен ъглов диван – как да изберем

Избора, с който разполагат клиентите е наистина огромен. Много елегантни и красиви са кожените ъглови дивани и те ни провокират със своята фантастична и елегантна визия. Кожен ъглов диван обаче се избира не само по красота. Детайлите, с които е необходимо да се запознаете пряко засягат класа и издръжливостта на кожената тапицерия. Имайки предвид, че има разлика в цените на диваните то това идва да покаже, че едни са по-добри, а при други ще се не наложи да направите компромис с издръжливостта на обзавеждането. Видовете кожи за тапицерия на меката мебел биват:Ъглов диван

  • Еко кожа стандартна

Не се отличава с особена устойчивост и след две-три години започва да се наблюдава ефекта на лющене;

  • Еко кожа с ПВЦ покритие

Малко по-устойчив вариант, но въпреки по-високия си клас качество отново не е най-дълголетното решение, от което се нуждаете;

  • Естествена кожа

Такъв ъглов дива определено е вечен. Тапицерията е здрава и освен механично няма по какъв друг начин да се разруши. Здравината на естествената кожа е гаранцията ви, че дивана ще бъде ползван толкова дълго време колкото самите вие решите. Без лющене, без белене, без обезцветяване на кожата.

Питате се кой от моделите кожени ъглови дивани да изберете? Ако искате да инвестирате правилно го направете сега с най-добрите модели от тапицерия с естествена кожа, които предлагат от онлайн магазин Мебели Арена. Здрав и удобен, лесен за почистване новия ви кожен диван ще допринесе за вашия безупречен ежедневен комфорт.