Как да открием качествени и комфортни столове за трапезарията

трапезен стол

Зоната в която се храним обикновено се намира в дневната, тъй като съвременните апартаменти архитектурно са с отворена концепция. Поради този факт трябва да се постараем повече за мебелите които ще изберем, въпреки че са добре познатите на всички маса и столове. След като комбинацията е на показ през цялото време е препоръчително да изберем по-интересни места за настаняване с модерен и атрактивен дизайн. Такива може да разгледате онлайн в каталога на venus.bg. Моделите са най-различни като размер, дизайн и стил, за да ви бъде по-лесно да намерите правилните за вашия дом.

С какво се отличават съвременните трапезни столове

Обърнете внимание на това, че повечето артикули в днешно време са почти изцяло тапицирани. Това ги прави действително удобни, за да прекарате повече време седнали на тях. Когато посрещате гости това е неизбежно, защото в приятна компания времето минава много бързо. Едни от най-предпочитаните модели имат по-висока облегалка която дава невероятна опора на гърба и предотвратява различни видове дискомфорт. Тапицериите са различни като цвят и десен, за да изберете най-подходящия. Препоръчително е да се съобразите с интериора и останалите мебели. Venus.bg представя един нов и много атрактивен модел. Трапезен стол Sahra 070 – Кафе/Бял:стол

  • Трапезен стол „Sahra 070“ е изработен с широка седалка и елегантно извита облегалка;
  • Тапициран с мека дамаска;
  • Краката са здрави и стабилни от масивна дървесина, боядисани в бяло.

Изключително детайлно изработен модел от висококачествени материали. Те са гаранция, че имате една  стабилна мебел, която ще ви служи без проблем дълго време.

Лесно ли е да комбинирате масата и столовете

Между тези два артикула трябва да има определена хармония, тъй като те винаги се използват в комплект. Обикновено имате два варианта когато избирате столовете отделно. При единия вземете модел близък до стила на масата като той може да е в същия цвят или със същия материал на изработка. При втория подхождате малко по-екстравагантно и залагате на различни по стил артикул. В този случай сетът за хранене ще бъде фокусната точка в цялото помещение. Трябва да подходите внимателно, за да не създадете усещане за кич.

Тапицираните трапезни столове позволяват да бъдат комбинирани лесно както с класическа маса, така и с модерно изработена от MDF или пък такава с плот от закалено стъкло. Разгледайте предложенията онлайн и определете варианта който най-добре би подхождал на интериора в дома ви. Новите модели са перфектно конструирани и предлагат търсената здравина. Ако предпочитате луксозна тапицерия няма да сгрешите, защото ще направите жилището си много модерно и уютно.