Матраци Magniflex – доказан лукс и безупречен комфорт

матраци

Една от най-луксозните и предпочитани марки матраци са тези на италианския производител Магнифлекс. Над половин век на пазара е доказателство за това, че бранда е доказал своите безупречни качества. Основните приоритети на матраци Magniflex са именно безупречният им луксозен дизайн и удивително удобство. Още от раждането на бебето експерти съветват да подберете матрак от италианския производител като така ще гарантирате здраве, спокоен и здравословен сън. Марката наистина е утвърдена и полага огромни усилия и ресурс в това да разнообразява и подобрява своите продукти по отношение на комфорт и високо качество. Ако попитате търговци кои са най-луксозните  матраци на българския пазар 90 % от тях ще посочат Magniflex. А наистина има защо италианската компания да е тази, която заема такъв висок процент сред луксозните и най-качествени модели. Основният фактор са вложените материали и изискания дизайна от най- нискобюджетния до най-скъпият от моделите на Магнифлекс.матраци Магнифлекс

Друг акцент, който привлича много клиенти е здравината на матраците под италианската марка и тяхното дълголетие. Не е случайно, че най-краткия гаранционен срок за матраци Magniflex е двадесет и пет години, което е абсолютно предимство пред останалите брандове, които предлагат от 5 до 10 гаранция за своите продукти. С цел да привлече максимален брой клиенти и да удовлетвори всички техни предпочитания компанията създава не само матраци, но и рамки, протектори, топ матраци, възглавници и спално бельо. Така вашата мечтана спалня се превръща в реалност и можете всяка нощ да се потапяте в този изискан и впечатляващ комфорт. Само при споменаването на тези удивително качествени матраци клиентите тръпнат в очакване на това какво ново и иновативно решение създава марката за техните нужди и потребности. Преди да се изяви като присъствие в търговската мрежа се провеждат много прецизни тестове по отношение на високата издръжливост, качество, здравина, удобство и комфорт. Само тези, които успяват да покрият тези високи критерии стават част от семейството на Магнифлекс и радват почитателите на спокойния, уютен и здравословен сън.

Детски, бебешки, еднолицеви, двулицеви, с умерена твърдост, ортопедични, ергономични и всякакви други варианти ще откриете в онлайн магазина за вашият безупречен сън. Bgmatrak дава шанс на клиентите си да поръчат идеалното средство, с което да подобрят качеството си на почивка, отдих и пълноценен сън. Защото от това как сте спали и дали тялото е събрало нужните сили и енергия зависи какъв ще бъде деня ви. Доверете се на опита, иновациите и високото качество, които само матраците на Магнифлекс могат да гарантират на 100 %.