Да изберем ли качествени мебели за детската стая в комплект

детска стая

Ако искате да изненадате своето дете с нещо красиво и практично ви предлагаме да помислите за ново обзавеждане, което е представено от търговеца в комплект. По този начин крайният резултат ще бъде максимално професионален. Без да се налага да използвате услугите на скъпоплатен интериорен дизайнер ще имате приказно красива и практична детска стая. Актуални и много разнообразни модели ще разгледате в продуктовия каталог на www.venus.bg. Те са съчетани перфектно, за да има малчуганът всичко нужно и да се чувства щастлив.

Какви са предимствата на мебелировката поръчана в комплект

Със сигурност ще се впечатлите от това, че само с една покупка цялата детска стая ще бъде променена. Не се налага отделните артикули да се търсят и поръчват поотделно, след което да се окаже, че те не си подхождат. Това ще ви спести изключително много нерви и време и ще бъдете сигурни, че детето ще остане повече от доволно. Комплектите са разнообразни и могат да включват различни компоненти, но като цяло са предвидени всички важни мебели, без които ежедневието няма да бъде удобно. Това са – легло, гардероб, шкаф, етажерки и бюро. Артикулите са изработени от качествени и надеждни материали, с което гарантирате безопасността на детето. Другият плюс на подобна поръчка е цената. Щом сте избрали да вземете всичко наведнъж, то със сигурност ще бъде по-изгодно. Venus.bg препоръчва – Обзавеждане за детска стая в комплект Modern Rosse:мебели за детска

  • „Modern Rosse“ представлява детски комплект, който притежава всичко необходимо за обзавеждането на детска стая;
  • Комплектът включва легло с табла, рафт и чекмеджета;
  • Леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • Гардеробът е с три вратички, чекмеджета, лостове и рафтове;
  • Скрин с вратичка, седем чекмеджета и рафтове;
  • Бюро с чекмеджета, рафтове и плот за клавиатура;
  • Изработен от висококачествени материали МДФ и ЛПДЧ 18/16 мм, за по-голяма здравина и стабилност.

Комплектът е професионално изпълнен, а от снимките предложени в каталога сами може да видите, колко стилно ще изглежда поставен в стаята.

Защо е важно леглото да има допълнително място за съхранение

Когато избирате ново обзавеждане за детската стая естествено преценяте как ще бъдат използвани различните мебели. Всеки елемент трябва да е функционален и удобен за експлоатация дори от малчуганите. В момента много предпочитани от клиентите станаха леглата с допълнително място за съхранение на вещи. Това могат да са чекмеджета в основата на модела или пък повдигащ амортисьор. И в двата случая получаваме едно доста голямо пространство, благодарение на което има къде да се подреди всичко и детската стая ще стане чиста и организирана.