Лесно ли е да изберем модерен нов диван за хола

диван

Когато ни предстои покупката на нова мека мебел е добре внимателно да проучим въпроса, и да се запознаем с актуалните модели в търговската мрежа. Това е може би най-търсеният артикул от потребителите, и точно затова има такова огромно разнообразие. Производителите са се постарали да удовлетворят различните клиентски потребности и да представят мебел с достатъчно здрава и надеждна конструкция. Мебели Венус дивани ще ви предложат разнообразие и функционалност, които със сигурност са полезни за всяко жилище. Благодарение на този елемент ще промените интериора и ще го направите достатъчно модерен и красив, за да се чувствате перфектно когато се приберете.

Как да открием бързо точния диван за хола

Ако сте притиснати от времето и искате максимално скоро да се сдобиете с нов диван ви предлагаме да го поръчате през онлайн платформите. Имате на разположение огромен асортимент с подробни описания и снимков материал. Разгледайте интериора на дневната си и определете къде точно в нея желаете да поставите меката мебел.

Измерете пространството и сравнете параметрите с харесания от вас диван. Стилът и дизайнът му трябва също да бъдат подходящи за стаята и да отговарят на първоначално заложената интериорна идея. Купете мебел, която е достатъчно практична и ще разполага с разтегателен механизъм и ракли под седалките. От магазин Венус препоръчват един универсален модел, който със сигурност ще ви допадне. Триместен модел Gold с функция сън и ракла – светло сив:диван тройка

  • диван „Gold „ е оборудван с разтегателен механизъм, тип „клик-клак“, трансформиращ го в удобно легло;
  • той е изработен с метално-дървена конструкция, пълнеж от дунапрен и мебелна вата, тапициран с луксозна дамаска в светло сив цвят;
  • разполага с ракла за багаж. Тапицерски колани придават мекота и удобство;
  • опционално може да закупите фотьойл „ Gold 1“.

Прекрасен пример за мебел, която ще ви осигури невероятен комфорт и ще направи стаята елегантна и красива.

Да изберем ли универсален цвят за дивана

Едно от най-важните решения, които трябва да вземете преди да оформите покупката е каква да бъде дамаската и нейният цвят. Меката мебел винаги заема доста пространство и се забелязва от всички, затова и цвета  трябва да бъде добре обмислен. Повечето хора се спират на универсални тоналности като кафяво, сиво, тъмно синьо, бежово, тъмнозелено, защото това са нюанси които по-лесно се хармонизират с различните цветове в които могат да бъдат боядисани стените или да са останалите мебели и декорации. Във времето може да смените и другите мебели, ако диванът е в универсален цвят той ще продължи да бъде все така актуален за интериора.