8 март е близо: Заредете въображението с идеи за дамски подарък

В очакване на следващите празници, попълнете списъка с идеи за дамите на сърцето си

Ако обичате своята половинка, няма да чакате повод, за да й създадете приятни емоции. За всички останали, които вече се подготвят с идеи за дамски подарък за 8 март, той наистина съвсем не е далече.

Попълнете списъка си и помислете: дали да тръгнете в посока към това да позволите на жената до вас да се наслади сама на празника, или да си осигурите взаимно изживяване по време на уикенд далеч от града.

Златната формула за всяка съвременна представителка на нежния пол се състои в това да й осигурите пълноценна възможност за почивка. Нека тя да ви подскаже как си я представя, но по всяка вероятност няма да откаже да се отдаде на лукса в грижа за себе си.

Опцията е да инвестирате във ваучер за подарък, с който тя да подреди програмата си за деня – включвайки масажи, сауна, екзотична дегустация.

Познавайки природата й, може и вие сами да подберете удоволствията, които да изпита сама или в компанията на приятелка.

Физическите активности, към които може да запалите интереса й, също не са за подценяване като вариант. Йога практика, танцов урок, музикално изпълнение са все идеи, които може да предизвикат несравнимо вълнение в нея.

А някои обичат приключенията и игрите. Отново няма ограничения пред вас, ако се спрете на подобна изненада. Ескейп стая, пейнтбол, градско ориентиране и решаване на казуси са само част от предложенията с потенциал за доза неповторими емоции и незабравими спомени.

Най-лесен е отговорът на въпроса – за какво мечтае тя и за какво не успява да намери време. Решението може да се окаже практично, да се състои в ритуал за красота или да залага на екстремни изживявания. При полетите, скоковете и гмурканията може да сбъднете съвместното си желание за нови усещания и преодоляване на страховете.

И не на последно място, съвсем не тривиална, е офертата да прекарате романтична вечеря в ресторант, който още не сте посещавали, да се оставите в ръцете на шеф готвач или да опитате чуждестранна кухня. А защо преди това да не застанете пред камерата на професионален фотограф, за да запаметите момента завинаги?! 

Превърнете го в празник със специално отношение, индивидуален подход и задължително като изненада.

Нека бъде празник не само нея, но и за двамата заедно, защото да поднесете радост и любов си струва през всеки един ден от годината.