Основни преимущества на конвекторите пред климатиците?

качествен конвектор

Сезона, през който се сещаме за осигуряването на адекватно отопление е зимата. Вероятно повечето потребители разчитат на климатичните системи поради редица техни преимущества. В действителност наистина, когато се касае за изгодно и максимално ефективно отопление то климатика определено е уреда, който е предпочитан. Но не бива да подценяваме типажа помещения, които са предназначени за спане и почивка, в които се нуждаем от тишана и спокойствие. Независимо, че съвременните климатици са изключително тихи при работа то специалисти не препоръчват цяла нощ да спите на работещ електроуред поради редица неблагоприятни последици за здравето ни. Напоследък доста често започнаха да се налагат като алтернативен и много по-практичен вариант конвекторите. Характерно при тях е, че съвременните разработки са изключително елегантни като дизайн, закрепват се директно на стената, не заемет никакво пространство от площта в помещението и са нискоенергийни. На практика те по нищо не отстъпват на климатиците и специално за спални и детски стаи са много по-препоръчвано решение за дома, а и не само. Предлагаме ви разнообразия от конвектори на известни марки от Eclima, с които отоплението в дома или офиса наистина ще бъде повече от ефективно, рентабилно и ненарушаващо по никакъв начин вашия комфорт.конвектор

Марките, които определено се ползват с висока репутация са Adax, Atlantic, Airelec и други. В Eclima ще откриете богато разнообразие от тези и други водещи марки, които са специализирани в предлагането  на уреди за отопление. Ако трябва да изброим основните приоритети на конвекторите, като едно от добрите средства за постигане на добра и постоянна температура в помещението то нека да започне от липсата на въздушни течения. Много хора изпитват дискомфорт при работа на климатика в стаята. Независимо, че са далеч от него няма как да се избегне лекия полъх, който се усеща. С конвекторите ще забравите за течението в стаята и наистина ще се радвате на топлина и спокойствие. Втората основна положителна черта на конвекторите е в това, че те не се влияят от температурата извън помещението, в което са поставени. Наясно сте, че за да работи изгодно един климатик то не бива разликата между външната и вътрешната температура да е прекалено голяма. С разнообразните конвектори от известни марки, които ще откриете в Еклима и с този проблем ще успеете да се справите много лесно.

В началото споменахме за нивото на шум. При конвекторите реално такова няма, тъй като те работят на принципа на нагряваща се жичка, която се включва и изключва от трансформатор, който е на практика безшумен. Климатиците обаче дори и при нощен режим не могат да се похвалят с максимално ограничение на шума.