Табуретка тип кутия-многофункционално мебелно решение за хол

кутия табуретка

В така наречената категория мултифункционални мебели  има такива, които са не просто решения, на които да се настаним за да си починем. Представете си следната картина – седнали сте на дивана и изпитвате силното желание да си вдигнете краката на масата. Но първо не е особено хигиенично и второ рискувате да си навлечете семеен скандал. И какво е решението… краката ви да останат отпуснати и да продължат да ви болят. Не, решение има и то се нарича табуретка кутия – една супер практична и модерна мебел, с която  можете лесно и бързо да се насладите на това да си вдигнете краката да си починат на спокойствие.

Скъпи или евтини са табуретките тип кутия

С пълно основание даваме пример за табуретките тип кутия, защото това са много иновативни продукти, които освен за сядане, вдигане на краката са доста практични и ако търсите място за да подредите разхвърляни играчки, комплекти за рисуване, книги и всякакви други дребни неща, които биха били наистина по-прибрани и подредени в кухината на табуретката.

Колко обаче би ни струвала една такава табуретка? Обикновено цените зависят от няколко неща. Да са си изберете идеалната за табуретка кутия цена е редно да се фокусирате върху нейните технически параметри:

  • Визия и дизайнтабуретка

Все пак това ще бъде част от обзавеждането и несъмнено има смисъл от това да оформите кътчета за релакс и почивка по най-правилния начин;

  • Размери

Ако заложите на стандартите те са 35/35/35, напълно достатъчни за да намерите вашия идеален пристан за изключително адаптивно и комфортно използване на тази функционална мебел;

  • Материали

Обикновено вътрешността на табуретката се изработва от пресовани дървени отпадъчни материали, а самата тапицерия може да бъде текстилна или еко кожа. Въпрос на индивидуален избор е на кой от тапициращите видове ще се спрете, но при всички случаи цената на новата ви табуретка кутия няма да бъде кой знае колко висока или пък недостъпна.

Точно защото са евтини табуретките тип кутия са толкова предпочитани за дома. за сядане, за почивка, за подредба и аранжировка на интериора – всичко това успявате да постигнете на супер цена с лекота.