Как изгодно да направите внос на автомобил по поръчка?

автокъщи

Доста интересна услуга набра популярност през последните няколко години. Става въпрос за това, че всеки желаещ да се обзаведе с луксозен автомобил вече няма нужда да праща познати, приятели или пък сам да обикаля автокъщите в Европа за да намери онова, което търси. И у нас вече се предлага опцията поръчка на автомобили, които да се доставят при определени условия. Както става ясно тук няма да си говорим за скъпите нови возила, които са достъпни само за определени среди в обществото. Масовия потребител осъзна, че за сравнително достъпна цена може да си поръча кола, която наистина да отговори на индивидуалните му потребности като идеята е наистина да спести пари и освен това да получи високо качество и надеждност при избора на нов употребяван автомобил. В България една от автокъщите, които с удоволствие ще предостави услугата внос на коли по поръчка е Капитол. От години фирмата работи отдадено за да задоволи потребностите на своите клиенти с коли от най-високо качество, разумни цени и поддържане на стандарт, който за доста от желаещите да получат качествен автомобил е сбъдната мечта.

Затова ако искате и Вие да се възползвате от тази нова услуга, да спестите пари и да не се налага да посещавате друга европейска кола за да направите сами внос на кола то сега е момента да направите поръчка на избраното возило в автосалоните на Капитол. Компанията разшири през 2018 години своите параметри като отвори нов автосалон в Германия. По този начин се осигури още една доста добра възможност за българските клиенти, които могат директно от Германия да си изберат кола, да направят поръчка и фирмата да направи внос, съобразно регламентите за извършване на доставка на леки и тежкотоварни автомобили. Ето, че освен желаното превозно средство, което да поръчате то няма нужда да се притеснявате и за документалното оформление на сделката, защото от Капитол ще се заемат с всеки един детайл.внос на коли

Повече от ясно е, че у нас вноса на автомобили е едни от най-масовите варианти за да се сдобиете с кола. Не само, че превозните средства втора ръка са по-достъпни, но и на практика ако решите да направите поръчка от Германия или друга страна в Европа то вноса се осъществява по облекчен режим. И така се спестяват не малко такси, които например ще се наложи да заплатите ако решите да направите внос на автомобил по поръчка от САЩ или пък друга страна не членка на евро зоната. Има доста неща, които реално оскъпяват един автомобил, който се внася в страната, затова услугата доставка на коли по поръчка набира висока скорост и популярност поради това, че клиентите не е нужно да се запознават детайлно с митническото законодателство. Като клиент само избирате желаната кола или пък поставяте своите критерии като марка, модел, екстри и други и задавате на фирмата вносител своите изисквания.

Сигурно си мислите, че това е услуга, която наистина е доста скъпа и не всеки би могъл да си я позволи. Но в крайна сметка се оказва, че ако решите да поръчате возило през фирма, която разполага с изградени партньорски отношения в страните, от които масово се внасят автомобили, би струвало доста по-евтино, отколкото сами да правите организация по внос на кола. Ако все още не сме ви убедили в това можете да потърсите и коментари в социални мрежи и форуми, в които има доста подробна информация по отношение на това колко ще платите ако индивидуално започнете да търсите употребяван луксозен автомобил и колко бихте спестили, ако се доверите на фирма от ранга на Капитол. Със сигурност цифрите ще са доста различни и ако държите да сключите супер сделка за внос на автомобил по поръчка правилния избор е именно Капитол.