Пчелните продукти от Златна Пчеличка – вкуса от природата

Антибактериален натурален меден сапун

Дори децата знаят, че меда е изключително полезен и е идеално средство за подслаждане на чай. Познанството на човека с този природен еликсир всъщност датира от преди 4 хиляди години. И ако днес традицията повелява меда а се хапва то преди векове той основно е бил използван като лечебен мехлем със стотици приложения. Сигурно не знаете, но при териториални битки войните получавали множество порезни рани и сред най-популярното средство за лечение бил именно меда. Още тогава неговите естествени и неподправени качества като естествен антибиотик били използвани масово. Освен това рани от изгаряне, дерматити и други също доста успешно и бързо се повлиявали след третирането с блаженото природно чудо.

Приложение на меда в наши дни

Производството на мед днес е една от основните земеделски дейности. Популяризирането на пчеларството се дължи именно на това, че днес човечеството консумира мед в особено големи количества. Когато казваме, че се консумира то имаме предвид разпространението на пчелните продукти в редица сфери:

  • Хранително – вкусова промишленост;Сет акациев и билков
  • Козметична индустрия;
  • Фармация;
  • Разкрасителни и СПА процедури.

Това са основни подразделения, в които меда и пчелните продукти се използват като основен здравословен фактор.

Защо мед от производител

Производството на мед се прави с комерсиална цел. Хората отглеждат и се грижат за пчелни семейства, а произведения от пчелите мед се продава за консумация или на някоя от индустриите, които го преработват. Цикъла е елементарен, но онова, което се забелязва към настоящия момент е това, че все повече клиенти разчитат на покупка на мед и пчелни продукти директно от производителя. Доста интересна информация можете да намерите за био производството на мед от едни от най-популярните производители Златна Пчеличка. На уеб сайта на производителя https://zlatnapchelichka.bg/ можете да си поръчате суров натурален чист мед, в който няма никакви примеси.

Качествата на меда са удивителни. Но те са такива тогава, която продукта се предлага директно от кошера и не е преминавал подобряващо обработка. Като един от доказаните био производители на мед и пчелни продукти Златна Пчеличка разчита изцяло на работливите пчелички, които създават това животворно лечебно средство – мед, пчелен прашец, пропорилс, восък.

Сигурно е, че продуктите с натурален произход и без добавки са много по-ефективни и с гарантирани свойства. За да се насладите на вкуса на природата и лечебните качества на този естествен антибиотик и имуностимулатор се възползвайте от продуктите на Златна Пчеличка, защото:

  • Те са с изцяло натурален състав;
  • Богати са на витамини, минерали и аминокиселини;
  • Изключително ефективни са като лечебно средство;
  • Пчелините са разположени в зони, които са отдалечени от потенциално замърсяване, което е повод меда да отговори на изискванията за биологично производство.