Кой актуален модел шкаф за обувки е подходящ за малкия коридор?

шкаф ветрило

Удобството и комфортът в едно жилище много често се свързват с това, какви мебели сте избрали да ползвате. Съвременните артикули са невероятно функционални и практични, затова днес ще поговорим малко по-подробно за интериора на входното пространство. Мебели ВЕНУС са приготвили за вас интересни предложения, които да организират правилно вещите ви и да създадете необходимия ред в коридора. Шкафовете за обувки са задължителна част от обзавеждането, а тяхната практичност е основен критерий за избор.

Как да постъпим, ако коридорът е прекалено малък?

Това е проблем, пред който са изправени много от модерните семейства, тъй като апартаментите са доста маломерни. Точно поради тази причина и производителите ви представят шкафове за обувки, които лесно ще се впишат в подобна обстановка и ще я допълнят по един оригинален и практичен начин. Актуалните модели не са прекалено обемни, но по един или друг начин оползотворяват пространството и ви предлагат достатъчен капацитет за съхранение.

Ще споменем задължително вертикалния шкаф за обувки, станал много популярен в последно време. Той изглежда елегантно и стилно тесен и висок е, а в същото време има достатъчно отделения да съберете дори 20 чифта от модните аксесоари. Класическите варианти с ветрилообразно отваряне също продължават да бъдат търсени, понеже са компактни и побират доста неща. Материалите, от които се правят мебелите също са подходящи за коридора, защото имат защитно покритие, почистват се лесно и е трудно да се повредят от замърсявания или влага. От Венус предлагат следната възможност. Шкаф за обувки Сити 4033 – Венге:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки „Сити 4033“ с четири падащи врати;
  • двуредов механизъм, побиращ от 16 до 24 чифта;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм;
  • удобен и функционален модел, който няма да отнеме много свободното пространство.

Разгледайте и другите шкафове за обувки в сайта и се запознайте подробно с начина по който са изработени и с функционалностите, които притежават.

Как да използваме два шкафа, без да изглежда обстановката претрупана?

Ако сте от хората, които обичат много красивите и качествени обувки и ви е нужно повече пространство за съхранение, ще ви дадем една чудесна идея за правилна организация. Поръчайте една по обемна и основна мебел, в която да подреждате голяма част от любимите аксесоари.

Препоръчваме ви да я комбинирате с модел тип пейка, който чрез своята многофункционално ще направи зоната още по-удобна. Вече имате допълнително място за съхранение както и меки възглавници, на които да седнете, за да се приготвите. Цената на съвременните мебели не е много висока и така всеки може да си позволи подобна покупка.