Как да обзаведем зоната за хранене красиво и функционално

трапезна маса

Времето за хранене е един специален момент в българския бит и култура. Това е времето, когато цялото семейство се събира край масата, наслаждава се на добрата кухня и споделя как е преминал денят му. Обзавеждането на тази част от дома, трябва да бъде функционално, приветливо и да създава необходимия уют. Това би могло да стане със https://www.venus.bg/маси-и-столове, защото все пак мебелите обуславят  трапезната зона. Има различни критерии с които е необходимо да се съобразим избирайки ги, тъй като всяка покупка е инвестиция в бъдещето.

Формата на трапезната маса в модерния стил

Преди да бъде направена съответната покупка, трябва да вземем важното решение, каква да бъде по форма новата ни маса venus. Добре познатите на всички варианти са – правоъгълна, квадратна, кръгла или елипсовидна. Кой от тях ще предпочетем, зависи най-вече от личния ни вкус и от формата на помещението, което ще обзаведем. Съветваме ви да разгледате богатия каталог на мебели venus, където освен трапезни маси ще имате възможността да изберете и съответните столове към тях. Старайте се да купите мебел, която побира минимум четирима души, ако притежава и опция за разтягане е още по-добре, защото това ще ви даде спокойствието, че бихте могли да настаните допълнително хора.Холна маса

Комплект маса Mine 537 със столове Ela 366 от venus, ще направи мястото за хранене комфортно и предпочитано от всички:

  • Трапезната маса притежава автоматичен разтегателен плот;
  • Корпуса е украсен с MDF декорация;
  • Получавате столове които чудесно хармонират със представената маса;
  • Основата на масата, както и краката на столовете са изработени от естествена дървесина – бук.

Ето че, с този великолепен вариант на сет за хранене, предложен от мебели venus, вашият дом изведнъж ще придобие необходимия уют и функционалност, които са нужни на всяко домакинство в забързаното ежедневие. Ще ви бъде приятно да посрещате и гости край тази впечатляваща маса за хранене.