Защо са предпочитани дървените бебешки кошари?

Бебешка кошара

Има родители, които избират преносими кошари за своите бебета, тъй като ежедневните им занимания са свързани с пътуване, командировки в други населени места. Така осигуряват на детето си спокойна среда за пълноценен и здравословен сън. Други пък залагат на дървените кошари, тъй като са по-стабилни, здрави и сигурни. Кои са вашите аргументи за инвестиране в продукт, предназначен за спане на вашето бебе зависи напълно и изцяло от персоналните ви нужди. Затова преди да се впуснете в покупка е необходима да направите анализ на предложенията и да се фокусирате върху онези, които са реално приложими в интериора както и начина ви на живот. Дървени бебешки кошари Мебели АРЕНА са фокус на днешната ни тема. Кои са техните основни качества ще споделим сега.

Оптимална устойчивост и стабилност

Много са семействата, които изразяват своете предпочитания именно към моделите, които са изработени от дърво. Приема се, че естествените материали са едни от най-безопасните и могат да гарантират на бебето отлични условия за спане и отдих. Няма риск от развитие на алергии както и преобръщане на кошарата. Те са толкова здрави и сигурни, че наистина за да бъде преместено обзавеждането е добре да се направи от двама души.

Освен устойчиви и стабилни дървените бебешки креватчета са и изключително функционални. Това се дължи на факта, че:

  • Разполагат с прилежащ скрин за съхраняване на вещи;
  • Имат място за преобличане и повиване на бебето;
  • Оптимално защитени са с преградни безопасни рамки;
  • Почистват се лесно от плах и замърсявания.

Ако държите на отличното качество и безопасните условия за сън и отдих на своето дете е време да се запознаете с гамата интериорни решения, които са изложени в раздела дървени кошари в сайта на магазин АРЕНА. Гарантирайте на вашето съкровище оптимални условия за сън, отдих и почивка.

За безопасни игри

 кошараПредвид това, че са изключително добре защитени много родители предпочитат да оставят детето си да играе в кошарата. Така могат да свършат спокойно някаква домакинска работа без да се налага да бъдат непрекъснато до бебето за да не се нарани. Определено безопасните игри са още един мотив да се възползвате от този тип мебели. Наистина можете да си гарантирате по-спокойна и функционално обзаведена зона, в която и вие и детето да сте абсолютно удовлетворени.

Гаранцията, която търговеца предоставя на родителите се отнася до:

  • Качество на изделието;
  • Устойчивост на натоварване;
  • Безопасност;
  • Хипоалергичност;
  • Здравина.

Не отлагайте оборудването на най-защитената и благоприятна за отглеждане на бебето среда и се възползвайте от асортимента дървени кошари.