Холна маса – как да определим техническите ѝ показатели

маса

Доброто оформление на един хол се нуждае от детайлен, очарователен завършек какъвто е холната масичка. Много са въпросите, които възникват с настъпването на момента, в който се налага да си изберем нова такава. Колко голяма да бъде? Какъв да е стила ѝ? Колко да инвестираме в нова маса? Онлайн или от физически магазин да изберем? Все интересни питания, на които всеки потребител се налага да намери правилните отговори с цел да успее с оформянето на уютна и изискана среда. ето, че днес ще се постараем да дадем кратки насоки за това как се избира холна маса.

Технически особености

За да я определим като наистина съвършена и добра новата ни холна маса е важно да отговори на някои технически специфики, които ще ѝ отредят специално място в нашия хол. Ето ги детайлите, върху които е необходимо да се фокусирате, когато се налага да избирате такъв мебел:

  • ВисочинатаХолна маса

Точно така, не ширината или дължината, а височината е важен елемент, който е важно да бъде взет под внимание. когато искате холната ви маса наистина да се впише идеално е необходимо да заложите на модел, който е поне 5-10 сантиметра по-нисък от седалката на меката мебел;

  • Размер

Малките маси са много по-шикозни и красиви. Те са допълващ акцент в интериора, а не основна мебел, която да го обсебва. Не избирайте голяма маса в случай, че и хола ви не се отличава с някакви екстремни пропорции;

  • Форма

Още една техническа подробност, която често бива пренебрегната. Много от клиентите не знаят, че геометрията в хола играе съществена роля за цялостното излъчване. Ако дивата е модерен и залага на правите форми то е логично да пропуснете възможността за избор на овална или кръгла маса.

Ако търсите добри маси за хол на достъпни цени изберете магазин Арена, в който освен многообразие можете да се възползвате и от професионалните съвети на консултантите.