Как лесно да изберем офис стол

стол

Много често е ставало въпрос за обзавеждането на офиса – където ежедневно голяма част от хората прекарват часове наред. Мебелите там, освен ергономични, трябва да притежавате определен елегантен дизайн, който предразполага хората и им създава нужната атмосфера. Това е така, тъй като офиса е лицето което се представя пред клиентите и партньорите и естествено трябва да бъде на високо ниво. Венус офис столове задължително трябва да притежават набор от функции, които да предоставят на клиента комфорт и ергономичност.

Венус офис столове – видове и техните характеристики

Йерархията,  функционалността и цената, разделят компютърните работни столове на няколко вида. Сред тях на първо място изпъкват – директорските, като модели оборудвани с най-много екстри и изработени от възможно най-качествените материали. Обикновено тапицерията е от естествена кожа, а луксозната мебел подчертава статуса на притежателя си. Работните столове, които са за служители, също са оборудвани с различни функции, които ги правят ергономични – повдигане на седалката, регулиране на облегалката, подлакътници, колелца и други. Тапицерията обаче е текстилна или еко кожа, което не я прави по-малко удобна. Посетителските видове пък не е нужно изобщо да притежават екстри, а трябва да имат добър външен вид и да са здрави – стилово да допълват интериора.Работен офис стол

Три различни варианта на модерните Венус офис столове:

  • Посетителски офис стол Prizma Lux – Сив – седалка и облегалка от полипропилен и тапицирани с качествена дамаска;
  • Работен офис стол Samba RC с подлакътници Еко кожа – Бежов SC. Оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм;
  • Президентски офис стол ENRICO с мрежа и подлакътници – Черен. Снабден с множество механизми, чрез които може да регулирате височината и позицията на отделните части за да отпуснете тялото си. Изработен от здрава алуминиева база.

Венус офис столове ви предлагат модели от всеки един вид и спрямо вашите нужди бихте могли да изберете правилния. Важното е компютърният стол да е практичен и да изпълнява функциите за които е купен.