Как да изберем подходяща трапезна маса и столове

маса

Когато се налага да изберем обзавеждане за трапезарията основното което търсим е масата за хранене. Разнообразието в търговската мрежа е доста голямо, но когато изберем подходяща и се окаже, че нямаме необходимите столове проблемът никак не е малък. Ето защо ви препоръчваме да потърсите масата и столовете в комплект за да сте сигурни, че те ще си подхождат напълно. Разгледайте красивите и функционални предложения на мебелен магазин venus.bg. Комбинациите са стилно съчетани от производителя.

Какви критерии трябва да спазим когато избираме трапезна маса и столове

На първо място е добре да измерите много внимателно мястото на което смятате да поставите целия сет. От това зависи колко голям размер маса ще поръчате и разбира се какъв модел столове към нея. Непременно трябва да има достатъчно разстояние между облегалката на артикулите и стената за да се чувстват всички седнали достатъчно комфортно. Готовите комплекти ви дават възможността да избегнете дългото търсене на подходящи компоненти по магазините и същевременно да имате една уютна атмосфера. На второ място е добре да си изберете форма на трапезната маса. Тя също зависи от свободното пространство, но предвид с това, че във venus голяма част от моделите се предлагат с разтегателен механизъм, може да се спрете точно на такъв и да го използвате при нужда.Трапезна маса  с четири стола

Днес магазин venus ви представя комплект подходящ за една съвременна и стилна трапезария. Трапезна маса VENUS 1106 с четири стола LOREN 2108:

  • Моделът е снабдена с разтегателен плот полиран МДФ (автоматично отваряне);
  • Столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка и облегалка за която е използвана висококачествена дамаска в свежи цветове;
  • Красиво предложение, което ще подхожда на голяма част от модерните домове.

Избирайки мебелен комплект вие си спестявате финансови средства и ценно време. С една покупка организирате прекрасен кът за хранене, където ще събирате семейство и приятели на дълги и уютни вечери.