Как да контролирате разходите за отопленине и охлаждане

термопомпа

Вероятно всяка година се питате как да спестите разходите за отопление? На какъв източник да заложите за да бъдат сметките много по-ниски и поносими. Съвременните способи за използване на възобновяеми енергийни източници и редица по-икономични методи навлизат все повече в домакинствата. Реалистично е да се спестят 30-40 % от обичайните разходи. А как да го направите днес ще ни разкажат от Balkan Energy. От значение е да се доверим на търговец, който има опит и разполага не с един, а множество варианти. Всяко домакинство е уникално като квадратура на помещенията, загуби на топлина, архитектура и дори брой на прозорците, които има. Всичко това влияе върху избора на източник за отопление и тъй като целта на днешната публикация е да се насочат потребителите към такива, които са икономични, ефективни и рентабилни то няма как да подминем иновациите, които доказват през последните години положителни резултати. Отопление на дома с термопомпа – Balkan Energy налага на пазара една много добра практика, която се оказва изключително приложима за всякакъв вид квадратура.

Основните предимства на термопомпите

Ако търсите перфектната система, която да ви осигурява:

  • Топлина;
  • Охлаждане през летните месеци;
  • Топла вода.

То няма спор, че едни от най-добрите и ефективни към съвременните условия се оказват термопомпите. Когато се набляга на екологично, високоефективно  и не толкова скъпо поддържане на оптимална температура в дома, а освен това източника осигурява и затопляне на вода за ежедневни битови нужди то наистина е важно да се отбележи, че инвестирането в термопомпи създава един удивителен климат, който напълно да отговори на вашите очаквания. За много потребители предимствата се базират на понижени енергийни разходи. Всъщност когато се касае за енергийна ефективност е важно да се отбележи, че при термопомпите има варианти за различни източници на захранване. Освен електричество тук могат да бъдат ползвани природен газ, както и соларни панели.

В хармония с вашия дом

Balkan Energy предоставя на своите клиенти невероятни решения за дома, които се вписват изцяло с нуждите ви. Съобразно общата квадратура, както  и броя на отопляваните и охлажданите помещения се дава възможност за управление на разходите и откриване на оптимален модел за отопление и охлаждане. Няма да ви спестим това, че от Balkan Energy предлагат много като видове и марки термопомпи. Идеята е всяко домакинство да избере оптималния вариант, който наистина да отговори на нуждите на сградата за Инверторна термопомпа икономично и икономично ползване на енергийния източник.

За да се чувствате в безопасност, защитени и спокойни както през зимните месеци така и през лятото от Balkan Energy представят най-иновативните и качествени термопомпи в световен мащаб. Основните характеристики, които притежават термопомпите са в основата на това да осъществявате непрекъснат контрол върху работата на системата. За да не бъде голословни спрямо предимствата на термопомпите ще изложим някои от важите техни качества, които определено ги нареждат сред водещите новаторски решения на пазара днес:

  • Ниска консумация на енергия. Термопомпите работят на инвенторен принцип, което позволява за контролиране на разходите за енергия независимо дали ще се ползва електричество или газ;
  • Ниско ниво на шум. Всеки знае, че климатичните системи са изключително шумни и дори най-модерните и съвременни модели могат да създадат сериозен дискомфорт през нощта. При термопомпите се прилагат високотехнологични иновации, които са невероятно безшумни и по никакъв начин не създават неудобства както през деня така и в нощен режим;
  • Интелигентно управление. За да функционира цялата инсталация не е нужно всяко помещение да бъде поотделно навигирано. С помощта на системен контролер се задават желаните температури, настройване на системата за затопляне на вода така, че си спестявате време и главоболия с дистанционно управление на инсталацията;
  • Лесно инсталиране. От Balkan Energy предлагат термопомпи, които са изключително лесни за монтаж, но при условие, че нямате никакви технически познания експертите от екипа ще предоставят професионално инсталиране и монтаж.

В търсене на ефективност, рентабилност и икономичност, независимо за това каква квадратура ще отоплявате или охлаждате с термопомпите на Balkan Energy ви гарантираме спокойствие и домашен уют.