Защо да поръчаме модерен кухненски ъгъл онлайн?

Все повече потребители избират да направя трапезарията по-уютна и комфортна с инсталирането на съвременен кухненски ъгъл. Тази мебел е много подходяща за малки помещения, в които да внесете комфорт и да ги направите предпочитана зона за почивка. Вече може да намерите разнообразни модели онлайн в каталога на Venus.bg. Артикулът лесно ще се впише в интериора, защото вие сами избирате цвета и текстурата на тапицерията, за да съчетаете лесно новата покупка с останалите неща в стаята. Основната предпоставка да се поръча подобен тип обзавеждане е неговата здравина и качество на изработка. Добрите модели са с конструкция от естествена дървесина, а това гарантира дългогодишна безпроблемна експлоатация.

Какви са плюсовете на кухненските ъгли?

За разлика от традиционните столове, когато поставите кухненски ъгъл в помещението ще се храните много по-удобно настанени. Освен това си гарантирате място, в което да се усамотите и на спокойствие да свършите някаква служебна работа, защото за разлика от дневната, тук винаги е тихо и релаксиращо. Съвременните кухненски ъгли са изключително адаптивни и без значение с колко свободно пространство разполагате, те ще се впишат в него.

Може да изберете модел с ляв или десен вариант за монтаж, в зависимост от архитектурните особености на стаята. Въпреки че са евтина мебел притежават и допълнителни незаменими екстри. Разтегателният механизъм ви предлага още едно  легло в жилището и място, на което да се настаните след тежкия уморителен ден, за да отдъхнете. Диванчето е снабдено и с големи ракли под седалките, в които да подреждате всякакви вещи.

Виждате, че с покупката на подобна мебел получавате много повече от зона, в която се настанявате за да хапвате. Магазин Venus.bg препоръчва следния вариант. Кухненски ъгъл Теа с ракла и функция сън:кухненски диван

  • стилен кухненски ъгъл „Теа“ е чудесен избор за обзавеждането на кухня или трапезария;
  • към цената са включени и възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух, без цип;
  • той разполага с функция сън, чрез механизъм подматрак;
  • под лежанката е снабден с практична ракла за съхраняване на вещи;
  • ъглов диван „Теа“ е изработен с изключително удобни тапицирани седалки с еластичен дунапрен, гърба е тапициран с хастар.

Практичен и висококачествен артикул, който ще направи жилището ви много по-уютно.

Как лесно да хармонизираме новата покупка в обстановката?

Бъдете креативни, когато избирате цвят и вид на тапицерията. По-семплите и универсални цветове, много по-лесно ще се впишат в интериора и ще го допълнят. Има и шарени десени, които са много семпли и елегантни, подходящи за стая във всякакъв стил. Ако желаете тази мебел да бъде по-забележима, тогава може да се насочите към ярката тапицерия. Изберете цвят, който ви допада и няма да ви омръзне с времето.