Модерна трапезария с мебелните комплекти на Венус

трапезна маса

Всеки има голямото желание домът му да бъде мебелиран по-възможно най-красивия и практичен начин. Това обаче не винаги е лесна задача, тъй като трябва да се предвидят различни компоненти като бюджета, пространството, дизайна и много други. Трапезната зона е една от най-важните в дома независимо че там се поставят маса и столове. Тя е обединяваща за семейството както и представителна когато имаме гости. Мебели Венус де представят елегантните комплекти, които ще ви помогнат по-лесно да обзаведете тази част от дома си.

Качество на конкурентни цени – предимствата на комплектите за трапезария

Характерно за съвременните трапезни маси и столове предлагани в комплект от Венус е, че те са произведени от висококачествени и надеждни материали. В голяма част от тях се влага естествена дървесина, MDF и ПДЧ плоскости с достатъчна дебелина, закалено стъкло и други. Това ви гарантира, че продуктите които купувате ще могат да бъдат използвани без никакъв проблем достатъчно дълго време. Столовете Венус са модерно изпълнени с качествени дамаски и меки пълнежи, което ги прави изключително комфортни за дълго садене. Благодарение на различните материали, които се използват може да избирате и дизайни на комплектите, като стъклените трапезни маси с дървени крака са много интересни и подхождат на различен тип на обзавеждане. Комбинациите са  хармонично подбрани и това ще ви гарантира стилна визия в трапезната зона.Комплект разтегателна трапезна маса  със столове

Комплект разтегателна трапезна маса Ece 554 със столове Milano 144 от Венус:

  • Маса – плот- МДФ;
  • Корпус – ПДЧ;
  • Крака- масив 100% дърво-Бук;
  • Столове – крака- масив 100% дърво-Бук;
  • Седалка-Тапицерия.

Комбинация от Венус, която предлага стил и високо качество на една изключително достъпна цена. С една покупка обзавеждате цялата стая без да се тревожите дали отделните компоненти ще си подхождат и дали сте ги избрали по най-правилния начин. Поръчката на такъв тип мебелиране ще ви спести не само средства, но и много ценно време.