Бунтарският стил – за , или против?

За по-ексцентричните хора има доста начини да подчертаят нетипичния си стил на обличане и поведение. Например, могат да демонстрират въображението си, носейки бижута, които се намират не на местата, на които сме свикнали да ги виждаме – по носа, или на езика, а защо не и на пъпа. На пръв поглед леко бунтарски стил, именно рейвърския привлича доста погледи и ни прави откроими сред тълпата. Ако си падате по малко по-експресивните начини за изразяване, то навярно ще харесвате и обеци за нос. Имайте обаче предвид, че трябва да се съобразите с професията, която практикувате, тъй като в много сфери е недопустимо да носите подобен вид бижута и то на такива нетипични места. Освен, че не е особено представително, така ще рискувате да не Ви вземат насериозно и да си направят погрешни изводи за Вас. А това не е особено желателно, в случай че искате да се представите добре пред бъдещите си работодатели, или вече настоящи такива!

обеца за носа

Много внимателно подбирайте аксесоарите, които носите ежедневно. Те говорят за Вас и за това какво харесвате. Какво се крие в душевността Ви и как дори възприемате света. Даваме пример: обожавате да носите обица на езика и сте на готови на всичко, за да се случи това. Не си падате по класиката и не искате да сте като останалите. Искате да се отличавате от тълпата и дори сте съгласни да направите дупка на толкова чувствително място като устната кухина – езика. Наясно сте и с хигиеничния елемент на подобен вид украшение. Трябва непрестанно да поддържате строга устна хигиена, за да избегнете възпаления и да направите носенето на обеца в езика нещо наистина приятно.

Както и да е… С по-горните изречения искахме просто да кажем, че всичко това сочи за Вашата бунтарска природа и нежелание да се спазват общоприетите норми. Разбира се, тук не говорим за нарушаване на закона, а визираме по-дребни неща като любовта към партитата, непокорния дух и силно изявения характер. Страхотно е да сме индивидуалисти и да не се стараем да сме като останалите. Това ще ни спечели уважение от страна на хората, които са в живота ни, но внимавайте когато стане въпрос за професионално развитие и представителен външен вид пред важни за Вас хора.

Наясно сме, че няма как да промените стила си на 360 градуса. Това е невъзможно. Но поне се опитайте да балансирате до известна степен бунтарската си природа с професионалното поприще, в което искате да се развивате. Това ще Ви донесе само и единствено дивиденти, а за в бъдеще ще имате много възможности пред себе си!