Съществува ли така нареченото умно обзавеждане на детски стаи

модулни системи

Стаята, която се обитава от деца безспорно изисква специални родителски умения по отношение на организиране, обзавеждане и декорация. С цел да проявим високо ниво на отговорност и да заложим на качествени мебели, които децата да използват спокойно и да са в безопасност не е без значение факта да се запознаем с основните предложения и идеите за така известните умни детски стаи. Какво се има предвид под понятието „умни“? наистина ли са толкова специални тези мебели и с какво привличат потребителския ни интерес?

Обзавеждай с перспектива

Основния акцент при избора на мебели за детска стая е тя да бъде безопасна, независимо от това на каква възраст е детето или децата, които я използват. Основен приоритет и замисъл на производителите на детски стаи е да подходят отговорно и да създадат предпоставка за забавление, почивка и ангажираност в задачите. Така, че сами можете да се убедите, че задачата, която стои пред дизайнерите и мебелистите, произвеждащи детски спални и стаи никак не е лека.Модул

Родителите от двоя страна са изискващи и дори строги към конкретните продукти, които смятат да закупят. Стаята, която ще оформят за своите деца следва да е максимално приятна и да предоставя възможност за пълноценна почивка. Цялостния облик е този, който пък от своя страна ще доведе до създаването на спокойна и позната среда, в която децата за бъдат в безопасност. Решението ни днес е за детски спални комплекти – mebelilenistyle.com. Фирмата е сред производителите, които имат утвърдени пазарни позиции и то специално в обзавеждането на детски стаи. За да са доволни и родители и деца от ЛениСтил залагат на така нареченото перспективно обзавеждане. Както знаете във всяка възраст децата имат различни нужди и интереси. И ето я причината да се прояви нужната ангажираност в създаването на мебели за спалня, които са компактни и могат да бъдат ползвани максимално дълго време. а спалните комплекти предлагат доста възможности, защото са:

  • Комплексни решения за всяка възрастова категория;
  • Инвестирате еднократно в тях;
  • Получавате най-доброто за вашите деца;
  • Мебелите са изгодни и достъпни;
  • Спалните комплекти за детски стаи предоставят всичко нужно за правилното развитие на вашето дете.

Обзавеждай с креативност и фантазия

Детските стаи в основния си замисъл са местата, в които децата ни да се чувстват добре, те си имат свое кътче за усамотение и занимания. И освен с перспектива за дългогодишно използване е добре да се прояви и доза фантазия. Всъщност не  е трудно да се прояви креативност, тъй като самите спални комплекти за стаята на детето предоставят умни решения и идеи за аранжиране и оптимизиране на наличното пространство. Двуетажни легла, скринове и гардероби с плъзгащи се врати спестяват повече пространство отколкото можете да си представите. Да вземем за пример скриновете. Те са безспорните лидери, които могат да организират пространството по най-ефективния начин. Освен като изумително практично средство, в което се побира дребния домашен текстил скрина в детската стая може да бъде използван и по други начини като:

  • Поставка за телевизор;Скрин
  • Работен плот за рисуване;
  • Ползване като тоалетка с поставяне на огледало над скрина;
  • За подредба на играчки както и всякакви дребни аксесоари, които децата ползват.

Компактността на скриновете и техните основни преимущества ги прави незаменими и необходими реално не само в спалнята а децата, а и във всяко друго помещение, в което търсим безспорния комфорт и перфектна подреденост. Така, че уважаеми родители, когато избирате комплект, с който да обзаведете спалнята на вашето дете е добре да изберете такъв вариант, чиито скрин може да предостави тези многообразни и практични функции. Идеите от производителите са доста и ако сега посетите сайта на ЛениСтил ще видите, че тук се предлагат интересни модели, които са супер адаптивни и лесни за използване, а да не пропуснем и факта ,че при създаването на тези феноменални и умни мебели са използвани механизми, които позволяват максимална грижа да вашите деца. Без притиснати пръсти, лесно и удобно отваряне и затваряне на чекмеджетата с лек натиск. Умно, нали!

ЛениСтил в помощ на разумните и отговорни родители

За да е комплексно и уютно в едно помещение е добре родителите да обърнат специално внимание на качеството, както и на цената, която плащат. Много лесно изглежда да се обзаведе с комплект. Така е, но донякъде. Причините да сте особен внимателни с избора на мебели е в това, че независимо от факта, че са в категориите „детско обзавеждане“ не са малко търговците, които не предлагат гаранции за безопасност и качество. Затова ако имате път към Добрич или Варна ви каним да посетите търговските обекти на ЛениСтил и да се уверите в безспорното лидерство на мебелите от детската категория на производителя. Изберете mebelilenistyle.com – Варна или Добрич и дайте на децата си онова, от което те се нуждаят. А за да не сме голословни ще ви дадем няколко конкретни примера с обзавеждане на детски стаи, които са две годишна гаранция и се предлагат на едни от най-достъпните цени на пазара.

Модел детско обзавеждане Включени елементи Предимства Цени
Модулна система СИТИ –          Легло;

–          Двукрилен гардероб;

–          Секция;

–          Скрин;

–          Нощно шкафче.

–          Компактно;

–          Функционално;

–          Здраво обзавеждане.

Модули от 30 до 299 лв.
Модулна система МОДИ –          Легло;

–          Етажерки;

–          Гардероб;

–          Бюро;

–          Помощни модули.

–          Компактно;

–          Функционално;

–          Здраво обзавеждане.

Модули от 13 до 348 лв.
Модулна система КРИС –          Двуетажно легло;

–          Гардероб;

–          Етажерки;

–          Скрин;

–          Нощни шкафчета;

–          Бюро.

–          Компактно;

–          Функционално;

–          Здраво обзавеждане.

Модули от 54 до 549 лв.

Спален комплект

Прави впечатление, че при детското обзавеждане предложенията са на модули. Модулните системи са изключително адаптиращи се начини за обзавеждане и на родителите се предоставя доста добра възможност за организиране и създаване на уютен кът, в който децата да творят или да си почиват. И няма как да не забележите и това, че всъщност моделите спални комплекти са подходящи за различни възрастови категории. Ето затова акцентирахме към умните стаи за деца т.е такива, които могат да бъдат ползвани дълго време, гарантирани са като качество и действително са едно много високо ниво на функционалност. Избирате само онези елементи, които са ви нужни. А за поръчки можете да изберете сайта на Лени Стил или да посетите магазините в Добрич и Варна.