Кой е най-бързият начин да направим спалнята уютна и красива?

Всяко семейство държи на това жилището да е обзаведено красиво, а мебелите да бъдат удобни. Едно по-специално помещение е спалнята, в която си почивате, преобличате се, съхранявате дрехи и лични вещи. За да е тя още по-удобна и уютна следва да изберете обзавеждане, което ви гарантира комфорт и удобство. Погледнете Към магазина на Венус, където са представени най-новите готови комплекти, чрез които ще създадете мечтания интериор много бързо. Всичко е подбрано с вкус и професионализъм, за да ви спести време и усилия да търсите нещата поотделно.

Защо да купим готов мебелен комплект за спалнята?

Има няколко основни артикула, които трябва да присъстват задължително в спалнята. Всичките са включени в готовите комплекти и ще ви създадат достатъчно удобства, благодарение на съвременните екстри, които притежават. Всички шкафове и чекмеджета се отварят безшумно и плавно, заради механизми и така обстановката става още по-уютна и приятна. Спалните комплекти са разнообразни като дизайни, цветове и конфигурации, за да откриете най-точния вариант спрямо вашите потребности и размера на стаята.

Съобразете се с това, колко дрехи имате за съхранение, за да изберете вариант в който гардеробът ви предоставя достатъчно пространство, закачалки и отделения за съхранение на любимите тоалети. Комбинациите включват още удобно легло и нощни шкафчета. Цената на мебелите купени в готов комплект е много по-достъпна, отколкото на тези които са самостоятелни и това е причината много хора да се насочват точно към тях. От магазин Венус предлагат малко информация за следния модел. Модерен комплект Его – 160/200 см:спален комплект

  • спален комплект Его- предложение за обзавеждане на спалня;
  • включва легло с тапицирана табла, която е с наклонени странични панели;
  • има повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за матрак с размери 1600/2000 мм;
  • гардеробът е две плъзгащи врати, с огледала, LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение;
  • нощните шкафчета са с плавно затваряне на вратичката;
  • допълнително може да поръчате плавно затваряне за вратите на гардероба.

Красиви мебели комбинирани перфектно, за да ви създадат релаксиращ атмосфера, в която да се отпуснете и да прекарвате добре свободното си време.

Защо да изберем обзавеждане в дървесна тоналност?

Хората често изпитват колебания, когато дойде моментът да решават в какви цветове да бъдат мебелите в спалнята. Моделите, които ви предлагат производителите са разнообразни, но се забелязва тенденция потребителите да се насочват към нюанси на естествената дървесина. Те създават повече уют и топлина, изглеждат винаги елегантно и красиво, без да се натрапват по някакъв начин. Лесно ще ги комбинирате с останалите неща в стаята и дори да правите промени в обстановката мебелите пак ще бъдат практични и комбинативни.