Видове трапезни маси от Мебели Арена

маса

Ето, че отново сме в любимия ни онлайн мебелен магазин. Мебели Арена винаги имат с какво да ни изненадат и с какво да привлекат интереса ни. А предвид това, че ни предстои да подменим старата маса в трапезарията то ето че в каталога тук https://www.mebeliarena.bg/маси/трапезни-маси очакванията ни надминават и най-смелите мечти за изисканост, стил, качество и изгодни оферти. Определено покупката на трапезни маси следва да бъде обмислена. Тъй като ролята, която интериорните анализатори ѝ отреждат е като на обединител то със сигурност това сочи, че не бива да гледате твърде лекомислено на взетото крайно решение. Ще представим два типа маси, от които да изберете като тази класификация е важна, тъй като жилищните площи на домакинствата се отличават със своята уникалност и архитектура.

Два типа маси, от които да изберете вашата

Видовото разнообразие при трапезните маси както ще видите от каталога на Арена е огромно, но класифицирането върху което ще наблегнем днес е съсредоточено върху това дали масата е с или без разтегателна функция. А това е много важен момент за домакинствата, които не са склонни да правят компромис с правилността на мебелите, които ще ползват в ежедневието си.трапезна маса

  • Неразтегателни маси

Това, по което се отличават е, че нямат опция за увеличаване размера на плота. Това не би следвало да е някакъв недостатък, ако имате достатъчно площ в трапезарията и сте склонни да заложите на такъв размер, който действително да ви устройва в побирането на броя обичайно хранещи се на трапезата лица;

  • Разтегателни маси

По наименованието можете да се досетите, че тук имаме възможност за уголемяване размера на плота. Тези маси са приоритетни за малки пространства, при които по време на хранене плота се разгръща, а след приключване се минимизира размера.

Въпрос на гледна точка на какъв вариант трапезна маса ще заложите . Това са два основни вида, които се предлагат в разнообразни дизайни, форми и габарити с цел клиента да намери онзи продукт, който да удовлетвори битовите му нужди.