Загора Груп БГ – избора на търговците за коректна дистрибуция на бързооборотни стоки

хранителни продукти

Под термина бързооборотни стоки се включват абсолютно всички хранителни продукти, които се консумират реално то всяко домакинство. Това са пакетирани макаронени изделия, замразени и пресни рибни продукти, плодове, зеленчуци както в свежо така и замразено състояние, млечни продукти и много други. Не се замисляме как тези стоки пълнят щандовете по магазините. Просто знаем, че когато изпитаме нужда от някоя от тях директно се отправяме към търговския обект и купуваме необходимото. Но в следващите редове ще отдадем значение не просто на многообразието, а на професионалните екипи, които се грижат за дистрибуцията на тези продукти.

Дистрибуцията на бързооборотни стоки като важен катализатор за успешна търговия

Търговските обекти разчитат изключително много на своите дистрибутори. Независимо от това каква е изчерпаната стока, която желаят да дозаредят днес е особено удобно с няколко клика да се свържат с доставчика си чрез платформа и да заявят своя интерес. И вие можете да се възползвате от това ако изберете дистрибуция на бързооборотни стоки от Загора Груп БГ. Компанията е сред познатите, утвърдени и уважавани в Централната и Южната част на страната. Загора Груп е водещ дистрибутор на стоки, които са нужни на всяко българско домакинство за осигуряване на хранителни продукти. Предимствата, които получава всеки търговец в сектора с дистрибуцията на бързооборотни стоки от Загора Груп БГ са в:Търговски Център

  • Използване на виртуална платформа, в която можете с един клик да направите заявка, която да бъде изпълнена;
  • Кратки срокове за доставки;
  • Изгодни цени;
  • Многообразие от стоки, марки, високи качество;
  • Коректно и професионално отношение.

Дистрибутора разполага с потенциал да работи с много обекти. Иновативната система за получаване на заявки пести време, а така търговците имат възможност да променят заявката преди тя да е излязла от централния склад на дистрибутора. Освен това срез въведената система всеки търговец следи хода на изпълнение на поръчката и е наясно точно в кой момент може да очаква доставка.