Колко като цена ще ни струва едно ново нощно шкафче

шкафче

Колко струват според вас нощните шкафчета? 20, 30 до максимум 100 лева? Звучи ви твърде нереално? Напротив, това е една напълно реална за нощно шкафче цена, което е със семпъл и лесен за приспособяване дизайн. Лидерите в спалното организиране и придаващи завършващ акцент мебели са именно нощните шкафчета. Избираме ги не защото трябва да има такива, защото се нуждаем от тяхното присъствие. Предвид и твърде символичната им цена няма нужда дори да правим каквито и да било анализи, които да ни отведат до крайното решение, с което да запълним празнотата в стаята.

Колко ще ни струва удобството да имаме нощно шкафче

Сами можете да се уверите в реалността на цените, за които току що споменахме. Стойностите наистина не е нужно да коментираме предвид границите, в които се фокусират стойностите на нощните шкафчета. Това, което ще подчертаем е, че както и при другите мебели тук имаме неповторимата възможност да се възползваме от дизайни, акценти, иновации, които да окажат особено очарование в обстановката на спалнята ни.Нощно шкафче

А в крайна сметка и тук цените зависят от определени неща:

  • Размери на нощното шкафче

По принцип те са стандартизирани, но има такива, които са по-миниатюрни или пък малко по-големи;

  • Дизайн

Ето от това реално зависи цената на едно нощно шкафче. Тези, които са семпли и не се отличават с почти никаква орнаментика са свръх евтини. Има други дизайнерски, при които обаче цената може да достигне 3-4 пъти повече от обикновените модели;

  • Материали

Традиционно нощните шкафчета се изработват от МДФ или ПДЧ, но напоследък се забелязват модели, които наподобяват помощни масички и при тях материалите са доста комбинативни – стъкло, метал, естествена дървесина. Със сигурност наличието на такива материали повлиява върху цената дори на тази малка мебел.

Удобството и комфорта нямат цена. За да си ги осигурите в спалнята изберете такива нощни шкафчета, които напълно да удовлетворят вашите интериорни потребности.