Как да изберем модерна и функционална холна маса

помощни маси

Холът се използва най-активно от цялото семейство. Тук се прекарва голяма част от деня и е нормално да искаме мебелите, около нас да бъдат удобни и функционални. Когато търсим нови, най-голямо значение отдаваме на дивана и секцията, като пренебрегваме малката декоративна масичка. Тя обаче играе ключова роля за това, обстановката да бъде завършена перфектно и стаята да придобие уютен вид. Мебели Венус са магазинът, който осигурява богат каталог с множество качествени и практични модели. За да предпочетем конкретен за нашия дом, трябва да спазим определени критерии и да бъдем внимателни в избора си.

Какви трябва да са характеристиките на новата масичка за кафе

Когато избираме подобна мебел е от значение да я комбинираме с вече наличните вещи. Тя ще бъде поставена пред дивана. Съответно размерът ѝ трябва да му подхожда. Пред класически линеен двуместен или триместен диван, бихме могли да сложим стандартна масичка за хол в правоъгълна или елипсовидна форма. Модерните ъглови дивани, освен че са адаптивни в пространството, позволяват и инсталирането на най- различни като форма модели.

Дори помощните холни маси, които се състоят от няколко отделни елемента са удачни в този случай. Мебели Венус предлагат да разгледаме всички детайли за един нов и практичен артикул. Холна квадратна маса Dalia с подвижен плот – 80/80/34 см. – Бяла/Дъб сонома:холна маса

  • „Dalia“ е ниска холна маса със стилен дизайн, изработена от две части;
  • горната част може да се завърта в различни посоки;
  • при преместване на плота се откриват две ниши в основата;
  • изработена от МДФ и гланциран МДФ материал;
  • моделът се предлага в два цветови варианта;
  • „Dalia“ е чудесно допълнение за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна.

Качествено изпълнена и модерна холна маса с допълнителни сектори за съхранение на вещи. Когато инсталираме в жилището си нови мебели, трябва да мислим рационално за тяхната употреба и да си осигуряваме удобство. В случая, моделът е практичен и предлага скрито пространство за подредба на неща.

Как да изберем онлайн

В каталозите на интернет търговците има наистина много интересни предложения. Те представят най-новото и актуално от различни производители, за това и изборът на клиентите е много по-голям. Ще бъде загуба на време да обикаляме различни търговски обекти в търсене на подходяща мебел, след като ще я открием по-бързо и на по достъпна цена онлайн. Моделите са отделени в собствена категория за наше улеснение и може да ги селектираме по зададен критерий. Всичко това ни спестява време, а поръчката ще дойде в най-кратък срок.