Как да се справим с вирусите

настинки

Има хора, които са със слаба имунна система и в сезоните на грипа и настинките боледуват по-често от обичайното. Въпросът, който те задават на своите лекуващи лекари е пряко свързан с това какви имуностимулатори и противовирусни средства да приложат с оглед на това заболяването да мине значително леко и бързо. Вирусните инфекции могат да бъдат доста упорити и определено това, което следва да се предприеме е правилно атакуване на патогените с цел намаляване на риска от развитие на усложнения. В каталога на онлайн аптеки Феникс ще откриете достатъчно решения, благодарение на които можете да си осигурите ефективно и бързо справяне със заболяването.

Домашни хитринки за справяне с вирусите

Има доста широко разпространени и даващо отлични резултати методи за справяне със сезонните вируси. Горещ душ при втрисане, увеличаване приема на топли напитки с мед и лимон, инхалации, ударна доза здравословна храна, богата на витамин Ц и Д са достатъчно добри решения, с които в начален стадий на заболяването можете да разчитате на отлични положителни ефекти.

Освен това в домашната аптечка е добре винаги да имате под ръка комплекс от мултивитамини, които също повлияват доста добре състоянието ви. Предвид бързото разпространение на вируса обаче не винаги обичайните домашни способи са в състояние да допринесат за бързото ви възстановяване. Ако не виждате резултат и подобрение от приложените методи за лечение е време да ви запознаем с Байкавир и неговите ползи за здравето.

Какво е Байкавир и кога да го включим в лечението

https://aptekifenix.bgВ аптечната мрежа се предлагат многообразни средства за забавяне действието на патогените, попаднали в организма. Вирусните инфекции могат да бъдат изключително упорити и да извадят болния от равновесие. Хрема, втрисане, силно главоболие, повишаване на температурата, кихане са част от симптомите, с които всеки иска да се справи максимално бързо и ефективно.

Когато домашните хитринки за овладяване на разпространението на вирусите на действат  не чакайте и бързо вземете Байкавир. Това е лекарствен продукт, който е противовирусно средство, благодарение на което:

 • Подпомага стопирането на бактериите и вирусите попаднали в организма;
 • Справя се отлично със симптомите на настинка и грип;
 • Има противовирусно и антибактериално действие.

Комплексното действие на Байкавир е това, от което се нуждаете, защото препарата повлиява изключително положително:

 • Хрема;
 • Течащ нос;
 • Раздразнено гърло;
 • Висока температура;
 • Кашлица.

Препоръчително е да се спазва схемата на приемане от листовката, което значително ще даде отражение върху подобряването на състоянието на болния. Особено приоритетен е противовирусния препарат при бронхити и пневмонии, гъбични и бактериални инфекции, което го нарежда сред универсалното средство, което е желателно да имате винаги под ръка в домашната аптечка.

Освен това Байкавир е мощно средство за подсилване на имунитета, тъй като съдържа комплекс от натурални съставки, които са добре познати в народната медицина. Сред тях най-ефективно въздействие върху здравето оказват шлемник байкалски, фортисия, орлови нокти. Така, че се касае за противовирусно средство, което освен ефективно е и безопасно.

Дозировка и изключения

Независимо от натуралния произход и естествени съставки, които участват в противовирусния препарат е важно да подчертаем, че продукта се приема по схема и спазването на дозировката е важно за предотвратяване на странични реакции и нежелани ефекти.

Според листовката на производителя начина на употреба се отнася до прием на лекарството от възрастни и деца над 12 годишна възраст при следната схема:

 • 5 дни по 3 х 2 капсули на гладно при първи симптоми на вирусни инфекции и симптоми на грип;
 • Деца от 5 до 12 години могат да включат лечението само по лекарско предписание като дозировката е 5 дни 3х1 капсула на гладно;
 • За профилактика се препоръчват по 2 капсули дневно в период от 5 до 7 дни.

Ще се изненадате от благоприятното въздействие на Байкавир. А сега можете да го закупите на отлична приемлива цена от онлайн аптеки Феникс.