Как се кандидатства за бърз кредит

бърз кредит

В ежедневие, което е изпълнено с много динамика, винаги се случва да изпадне нещо за плащане, за което да не сме готови в момента. Колата се нуждае от спешен ремонт или детето трябва да ходи на допълнителни уроци? В такива моменти е добре да заложите на кредит до заплата без лихва. Кандидатстването става бързо и лесно. Можете да заявите своето желание за кредит онлайн или като посетите най-близкия офис на избраната от вас небанкова институция.

Какви предимства имат бързите кредити, споделят от CashCredit

Ако ви предстои кандидатстване за бързи пари, сте взели правилното решение. Този вид финансиране има множество предимства, като най-важните за вас са:

  • за кандидатстването ви е необходима само лична карта – не е нужно да попълвате много и най-различни документи, за да ви се отпусне сумата, която желаете;
  • няма нужда да доказвате своите доходи – предимството е, че дори и да изкарвате пари без трудов договор, да получавате пенсия или друго, вече не е проблем да ви се отпусне сума пари;
  • кредитната институция сама ще направи справка в ЦКР за други ваши задължения (ако имате такива) – всички необходими заявления и документи, които трябва да се предоставят на банковите институции отпадат, което е улеснения особено когато имате спешна нужда; 
  • получавате бързо одобрение, понякога дори в рамките на няколко минути – забравяте за дългото чакане с дни дали ще ви се отпуснат пари назаем. Одобрението става до 6 минути с индивидуално предложение.

Няколко съвета на Кеш Кредит при кандидатстване за заем

Попълнете онлайн формуляр или посетете удобен за вас офис на кредитната институция, която сте избрали. Като основно предимство на онлайн кандидатстването може да се изтъкне времето – може да го направите във всеки един час на денонощието или в почивните дни. Просто трябва да се регистрирате в онлайн платформата, да въведете желаната сума, срока за погасяване и да изчакате няколко минути за одобрение. Когато правите това, се уверете, че сте се информирали добре за лихвите, които ще дължите към заема, както и за крайната сума, която ще трябва да върнете. Това е важно, за да не останете в ситуация на невъзможност за плащане след това. 

Как да подпишете договора за кредит

В случай че кандидатстването ви за бърз кредит е одобрено, предстои подписването на договор, в който са упоменати данните на кредитодателя и тези на кредитополучателя, условията на изплащане, лихвата, размерът на месечните вноски, падежната дата, крайният срок за пълно погасяване.

Когато сте кандидатствали онлайн, може да го подпишете електронно, като въведете кода, който ще получите на вашия телефон. 

Ако посетите офис при кандидатстването, ще трябва да положите своя подпис на хартиен носител, който са ви изготвили намясто.

Кой от двата варианта ще предпочетете, е въпрос на личен избор. Вземете парите до заплата, от които се нуждаете само в няколко стъпки – лесно, бързо  и удобно.