Промо почивки за края на лятото в Созопол

лято в Созопол

Не малко български туристи с нетърпение очакват края на летния сезон. Ще запитате защо пък точно края? Ами причината е много ясна – цените са страшно изгодни и освен това основния поток от почиващи вече се е върнал по родните си места. И да, не една , а цели две причини имате за да се замислите накъде да се отправите. А идеите, които днес ще ви предложим наистина заслужават внимание. Обърнете поглед към Созопол. Ще кажете, че като един от видните културни центрове и счита за един от баровските курортни градове тук едва ли ще намерите къщи или стаи под наем на добри цени. Но всъщност към края на сезона наистина много от комплексите предоставят изключително изгодни пакети, които безспорно се одобряват от разумните туристи.промо лятна почивка

Ако търсите стаи под наем Созопол разгледайте Мапи Холидейз –  комплекс, разположен в сърцето на залив Каваци и осигуряващ спокойствие, тишина и пълен релакс на гостите си. Но само цената ли е определяща за да предприемете пътуване до Южното Черноморие? Всъщност не само промо офертите са привлекателни за повечето туристи. Тъй като курортните комплекси са на юг то тук и сезона е много по-дълъг отколкото в северната част като Албена, Константин и Елена, Варна, дори Обзор.  И това реално се оказва втората съществена причина, поради която туристите, избиращи Созопол и региона да са толкова много.

Но не само евтините стаи под наем, дългия туристически сезон, а също и възможностите за екскурзии, почивка и забавления са предпоставка за развитието на района като туристическа дестинация. Наистина страната ни е едно изключително добро място като природни забележителности за това туристите да се чувстват прекрасно, независимо от това кой сезон избират за своята почивка. През зимата планинските курорти привличат хиляди наши и чужди туристи, а през лятото наистина не са малко онези, които избират да посетят Созопол и къмпингите каваци, Веселие и Смокиня за да се насладят на едно незабравимо и тонизиращо лято.

И ето, че стаите под наем в края на активния летен сезон предразполагат да се възползвате от изгодна почивка. Безспорно в нашите промо оферти няма да пропуснем да споменем за такива места, от които да се възползвате и Вие. А вече е края на август и скоро ще се наложи да започнете отново с ежедневния си работен режим, но защо да не си откраднете още няколко дни почивка и добро настроение. Сега е момента да наемете стаи под наем край Созопол в комплекс Мапи Холидейз – най-изгодното предложение е за Вас.