Не подценявайте монтажа на новата Ви вана

монтиране на вана

За повечето българи е лукс да имат вана вкъщи, тъй като за такъв санитарен фаянс се изисква място. Съвременните производители на санитарен фаянс обаче предлагат доста интересни и адаптивни решения, с които банята може да изглежда елегантна, практична и впечатляваща. И ето, че дори в малка  като квадратура баня можете ди си позволите да монтирате вана. Ъглови, с малки размери, с дюзи за масаж и други се предлагат м търговската мрежа. Идеята за такъв санитарен фаянс наистина е доста интересна, но пък като начало е добре да се посъветваме с водопроводчик, който да ни даде правилни насоки за инсталирането. От това дали ще е професионално изпълнена и застопорена ваната зависи и нейната ефективна експлоатация. Ако не е закрепена като трябва и свързването с водата и канализацията не са съобразно правилата то определено по-скоро ще съжалявате отколкото да изпитвате желания да ползвате ваната.вана в банята

Затова днес препоръките ни са  за наемане на фирма Хидро Старт. Компанията се състои от екип от специалисти, които съобразно модела на ваната, както и спецификата на помещението ще извършат качествено и надеждно инсталиране. Само потърсете в мрежата вана монтиране София и със сигурност в първите класации ще откриете уеб страницата на софийската фирма. Определено си заслужава да посетите сайта, тъй като тук ще намерите не само подробен списък с дейности, които се извършват от екипа, но също така има и множество съвети, които да използвате при проблеми с вашата ВиК система.

Ако си мислите, че всеки може да монтира вана жестоко се лъжете. Само разгледайте детайлно санитарния фаянс. Сами виждате, че тук има отвор, който трябва да е поставен върху сифона за изтичане на водата. За да не се появят течове твърде скоро след като бъде монтирана ваната е определящо връзката да е стабилна. При най-дребната вибрация се стига до сериозен проблем, който дори може да предизвика наводнение на съседите. Изключителна прецизност и точност е необходима за да можете да ползвате вашата вана дълги години, когато се монтира. Освен, че трябва да се спазят правилата за отичането на водата е задължително да има и лек наклон, който да не позволява и задържането на вода в коритото. Така ваната ви винаги ще бъде чиста и няма да има предпоставка за образуване на неприятни миризми от застоялата вода. Здравото инсталиране на пода пък ще гарантира стабилност и няма да има вероятност да паднете и да се нараните докато си взимате душ или пък се опитвате да излезете от ваната. Има доста специфики при монтирането затова се доверете на експертите от Хидро Старт.