Защо не бива да подценяваме подмяната на спирателния кран във водопроводната система на дома?

спирателен кран

Предстоящия ремонт   на ВиК инсталацията е сериозно предизвикателство за едно домакинство. Най-малкия проблем всъщност се оказва скрития теч, тъй като повече време ще ни отнеме да намерим специалист, на който да поверим качественото изпълнение на тази ремонтна дейност. А както знаете в столицата никак не е сложно да намериш майстор от фаянсаджия до водопроводчик. Но ако теча ви е от спирателния кран и се изисква прецизност и адекватна намеса на експерт не си правете експерименти, а потърсете фирма, която е лицензирана и разполага с професионален екип за извършване на услугата спирателен кран подмяна в София. Днешното ни предложение е за една компания, която над десет години работи успешно в сферата на услугите, които са свързани с ремонтни и монтажни дейности по отношение на всякакви ВиК системи – Хидро Старт. Партньорството на фирмата с много строителни предприемачи както и Вподмяна н акраниК дружеството, което снабдява цяла София и околностите с вода е предпоставка да се замислите дали именно на Хдро Старт не поверите подмяната на вашия течащ спирателен кран.

А една от основните причини жилището ни да се нуждае от ефективно работещ такъв кран е, че във всеки един момент може да се наложи да бъде спряна водата за да се монтира нов бойлер, пералня, съдомиялна или пък да се направи друг ремонт, при който задължително условие е да има спирателен кран. Този тип кранове биват няколко вида –  главен и помощни. Главния спирателен кран изцяло спира притока на вода по системата, изградена в жилището. Ролята на помощните е да ограничи достъпа до определени части. Така например има поставени спирателни кранчета на сифона на тоалетната чиния, на входа на водата на пералнята, както и останалите електроуреди, които имат пряка връзка с водопровода. Удобството на тези спирателни кранове е в това, че именно ако се наложи някакъв ремонт и отстраняване на повреда, то това ще бъде извършено не като се спре изцяло водата в жилището, а само на мястото, където водопроводчика трябва да се намеси.

Сами установихте, че правилната работа на един спирателен кран е от особено значение за дома ни. Затова не допускайте небрежност и при потенциален проблем можете много бързо да се намесите и да осъществите връзка с Хидро Старт София за да бъде извършен монтаж на кран, който да работи безотказно. Не подценявайте водните аварии, тъй като те биха предизвикали много по-сериозни щети отколкото сте предполагали. За всякакви въпроси, свързани с монтаж и ремонт на ВиК инсталации можете да гласувате пълно доверие на Хидро Старт.