Три причини да си купите еднолицев матрак

качествен матрак

Казват, че добрия сън зависи от качеството на матрака върху, който спим. Често клиентите обаче бъркат скъпите матраци с тези, които могат да предоставят повече комфорт и усещане за спокойствие и блаженство. Знаем, че матраците се делят на две основни категории и онези, които са по-скъпички и наистина заслужават внимание са тези с две лица. Неоснователно обаче са подценявани модела матраци еднолицеви. Ако заложите на производител, който наистина може да изработи съвършено изделие, което да превърне съня в истинско преживяване и релакс не подценявайте еднолицевия модел. За да не сме голословни ще изтъкнем само три причини, които са достатъчно основателни за да изберете продукта, който ще наречете съвършен и идеален за вашите нужди.

  1. Първата причина да заложите на матраци еднолицеви е това, че легловата рамка не разполага с подматрачна скара. Не всички легла, които се предлагат в търговската мрежа разполагат с такива и се налага да се харчат допълнително средства за рамка, на която да бъде поставен варианта двулицев матрак. Ако обаче сте склонни да проявите разум то наистина еднолицевия би се превърнал в идеалното средство, което ще съчетае два продукта в едно – рамка и матрак.
  2. Втората причина е по-изгодната цена. Независимо от това, че става въпрос за комбиниране на рамка с матрак то това не означава, че цената ще е по-висока от очакваното. Правилото при ценообразуването, което компаниите правят по отношение на тези еднолицеви изделия са в това, че те се считат за по-бюджетно решение с лек компромис и именно поради това се предлагат в търговската мрежа на много по-ниска цена.еднолицев матрак
  3. Третата причина да изберете еднолицев модел е матрак е многообразието от продукти. Сигурно и вие сте се заблуждавали в това, че когато се ползва само едната страна на матрака то това на практика означава, че се използва единствено обикновен донапрен, който е поставен върху дървена плоскост. Всъщност това е доста грешно и няма нищо общо с действителността, тъй като ако посетите онлайн магазин на мебели Орхидея ще се изненадате колко варианти на еднолицевите матраци се предлагат.

С невероятните си свойствени характеристики и доста по-добри цени матраците с едно лице се класират на едни от челните позиции по употреба. Безспорно те имат доста недостатъци, но пък не бива да се подценяват и техните изключително добри положителни страни. Моделите, които се предлагат от мебели Орхидея Плевен са изгоден вариант, с който ще си осигурите спокоен и здравословен сън. Матраците от еднолицев тип са изработени от висококачествени иглолистни рамки и се предоставят в многообразни варианти с мемори пяна, покет пружини, бонел пружини и много други. Уверете се сами и още сега посетете магазина, който предлага интригуващи и неустоими оферти.