При пътуване се доверете на туристическите застраховки от Булстрад

туристическа застраховка

Без значение за какъв период от време пътувате и къде смятате да отидете на екскурзия или почивка е препоръчително да имате сключена туристическа застраховка. Видовете застраховки, предназначени за пътуване от този вид биват индивидуални  и групови. Сигурно сте забелязали, че когато си купувате ваучер от туристическа агенция винаги в договора, който сключвате има и трета страна. Това е застрахователната агенция, която има сключен договор с туроператора и при всяко едно сформиране на група се прави полица, която да гарантира сигурността на пътуващите при евентуални пътни или други инциденти.

Ако ще пътувате индивидуално и търсите компания, в която да си сключите туристическа застраховка за определен период от време днес ви препоръчваме Булстрад. Едва ли има човек, който да не познава пакета от предложения на застрахователния оператор. Над 100 вида са застраховките, които се предлагат от bulstrad с оглед на това да се гарантира спокойствието и сигурността на ползвателите на съответните полици. Предимствата, които се предоставят от Булстрад туристически застраховки е в това, че действително получавате гарантирана защита и професионална помощ при настъпване на евентуални пътни инциденти на територията или извън територията на страната. Важно е при сключването на индивидуална туристическа полица да се опоменат изрично рисковете, които тя покрива.застраховка

Туристическите застраховки на Булстрад могат да покрият някои от често възникващите рискове особено при пътуване в чужбина. А такива са:

  • Необходимост от здравна помощ. Не бива да подценявате това, че тръгвате напълно здрав, но в даден момент може да ви заболи зъб, да получите хипертонична криза или друг вид заболяване. Не сме застраховани от подобни здравословни инциденти затова е добре да подплатим пътуването си с туристическа застраховка. При наличието на такава имайте предвид, че всички разходи, които ще възникнат за лечението ви по време на пътуване в чужбина ще бъдат изцяло покрити от застрахователя.
  • Застраховка при кражба на багаж и ценности. Наистина не са изключени подобни неприятни инциденти и това да останете без пари и дори лични документи е сериозен проблем. Наистина е приоритетно човек да помисли и за такива неща, въпреки че обикновено си мислим, че на нас това едва ли ще ни се случи.
  • Булстрат предлага и туристическа застраховка касаеща пътни инциденти. Те до известна степен са свързани с медицинските услуги, но когато се налага да се ремонтира превозното средство за да можете да продължите пътуването си или да се приберете у дома ето, че отново туристическата застраховка се оказва сключена навреме и на място.

Изберете рисковете и допълнете такива, които също могат да се окажат важни. Пътувайте спокойно и се погрижете дори за такива ситуации, които са трудно предвидими.