Как да обзаведем трапезарията ефектно и функционално

Комплект

Хубавата трапезна маса, може да бъде определена по няколко критерия. На първо място е нейната визия, елегантна външност с привлекателен дизайн. След което идва удобството, дали предоставя нужния комфорт на домакинството, докато се хранят. И не на последно място, стои функционалността, която се изразява в наличието на някакъв механизъм, примерно разтегателен. Ако сте в процес на търсене на трапезен комплект, заповядайте на адрес https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове. Тук ще откриете реални и качествени предложения, които ще ви вдъхновят за промяна на трапезния ви кът.

Какво предлагат търговците

На пазара могат да се открият две основни групи трапезни маси. Първите се предлагат, като самостоятелен елемент, а вторите като комплект със столове. Няма спор, че е по-лесно и практично да купите комплект от трапезна маса и столове, защото така  си спестявате време и пари. Ако се налага сами да подбирате отделните елементи, така че стилово да се допълват, ще загубите ценно време, а и финансово ще бъде неизгодно. Мебели Венус, представят на своите клиенти, модерни и функционални комплекти за всяка една трапезария.Комплект маса

Ако стаята ви е с квадратна форма, трапезната маса със същата форма би създала визуално красива и оригинална обстановка. Интериорът ще изглежда страхотно с маса имитираща формата на стаята.

Комплект трапезна маса с четири стола HM0165 – Орех/Кафяво:

  • Атрактивна цена от 344 лв;
  • Основата е метална, боядисана;
  • Плотът на масата, седалките и облегалките на столовете са от МДФ;
  • Цветът е орех. Той прави мястото доста уютно.

Нека обърнем и малко внимание на столовете. Важно е да забележите, дали седалката е твърда или тапицирана. Ако подплънката е дебела с времето тя може да се вдлъбне. Уверете се че има достатъчно място под самата маса, когато искате да приберете столовете. Изборът на маси и столове с общ елемент, обикновено гарантира, че ще изглеждат добре заедно. В този смисъл, комплектите на Венус са точно това, което търсите.