Кои са основните мотиви на търговците да разчитат на дистрибуори за доставка на млечни продукти

Не е изненадващо, че балканските народи са едни от най-големите консуматори на млечни продукти. Като едни от най-големите почитатели на киселото мляко и сиренето са именно българите и гърците. Признайте си, че и вие почти не сядате на трапезата без да сте сервирали бяло саламурено сирене, айран, прясно мляко, кашкавал. Какъв е пътя на най-вкусните и качествени продукти за хапване предстои да ви разкажем днес. Богат асортимент от решения ни представят от Загора Груп БГ – дистрибуция на млечни продукти. Именно дистрибуцията е причината във всеки един търговски обект да се наблюдава такова огромно разнообразие от стоки, с които можете да си гарантирате, че любимите на семейството ви храни ще бъдат сервирани на трапезата. Загора Груп БГ е от утвърдените доставчици на издулия, които са се утвърдили като еталон за вкус и висок стандарт.

Все повече търговци се доверяват на Загора Груп БГ

Ролята на дистрибутора е да осигури многообразие и да запълни в срок щандовете на търговските обекти. Само онези от вас, които не са се докоснали до търговията с хранителни стоки и в частност млечни продукти не знаят, че това може да бъде нож с две остриета. Клиента през последните години стана много капризен и освен, че държи на ниската цена то той е безкомпромисен към:

  • Качеството на храните, които купува;
  • Ежедневното зареждане на пресни продукти;
  • Подбран асортимент от български и чужди брандове, които може да закупи.

Именно в това е причината все повече търговски обекти да разчитат на професионалния екип на Загора Груп БГ, в чиито асортимент са включени много разнообразни храни, достойни да зарадват кулинарните желания на крайните клиенти.

Бързина, коректност и ангажираност

плодово млякоФирмената политика на фирмата за дистрибуция има пряк ангажимент да се погрижи за удовлетвореността не само на търговците, но и на крайните потребители. Със сигурност бързината на доставките, експертното отношение и ангажираността към задоволяването на вкуса на клиента е в основата на това днес Загора Груп да е символ на професионализъм и експедитивност при обслужването.

Компанията е разработила система за доставки, която гарантира на търговците изключително лоялност както и възможност в реално време да се следи придвижването на направената поръчка. Това е много удобно, тъй като винаги можете да бъдете сигурни, че в точното време ще изложите в хладилниците за млечни храни пресни и качествени продукти, които да бъдат достъпни за клиентите ви.

За вас предприемачи и търговци дистрибутора от Стара Загора предлага най-гъвкави и изгодни условия за поръки и доставки до вашите обекти.