Как да обзаведем бързо и лесно кухнята с готов комплект?

Да изберете нови шкафове за кухнята вече не е толкова трудно, тъй като има много голям асортимент в търговската мрежа. Ако решите да пазарувате онлайн ще установите, че готовите комплекти на модулен принцип са най-добрата възможност за интериора на дома. Огромен избор от декори кухненски шкафове от venus.bg ще поръчате онлайн. Изделията са изработени изключително качествено и предлагат множество удобства и функционалности. Инвестицията в мебели за тази част от дома е малко по-голяма, затова трябва да сте прецизни и внимателни, когато търсите шкафове.

По какви критерии да изберем новите мебели за кухня?

Ако искате да промените обзавеждането в тази част от жилището, трябва много внимателно да измерите свободното пространство. Комплектите за кухня се състоят от различни по функция и размер шкафове, монтирани в горен и долен ред. За да ги използвате удобно и правилно е важно да бъдат монтирани долепени в близост един до друг. Това ще се случи, ако сте взели точните размери и сте избрали комбинация, която ще оползотвори перфектно свободното пространство.

Проверете, дали избраният от вас артикул има механизми за плавно и безшумно отваряне на вратичките и чекмеджетата. Това е важен детайл, който ще ви позволи да се чувствате по комфортно, докато вършите ежедневните си задължения. Атмосферата около вас е хубаво да бъде спокойна и балансирана. Изберете термоплот и термогръб, които ви харесват като декор. Цветовете на шкафовете са важен детайл, за който следва да помислите много внимателно. Изберете нюанс, който ще създаде желаната хармония в помещението в което готвите. От Venus.bg препоръчват – Малка кухня Мареа 1 – 180 см. – Табако крафт/Бяло:кухня

  • блок кухня „Мареа 1“ е компактно модулно обзавеждане;
  • съставена е от горен ред – два шкафа с плътни врати, един с витрина и рафтове;
  • долен ред- шкафове с врати и рафт, две чекмеджета;
  • шкаф за бордова мивка и общ термоустойчив плот;
  • модулите не могат да се ползват отделно.

Модерни и удобни мебели за кухня, които ще ви създадат уют и удобство, докато подреждате и готвите.

Шкафове в какъв цвят да изберем?

Част от потребителите предпочитат универсалните дървесни тонове, които се съчетават с всички останали цветове и са винаги актуални. Важно е да мислите дългосрочно при тази покупка, защото шкафовете ще се използват през годините и не бива да ви омръзват. В случай, че имате любим цвят, заложете на него, без значение колко ярък е той. Щом ви създава хубаво настроение, ще е подходящ за вас.