Как да изберем най-красивата и функционална холна масичка

холна маса

Има мебели в жилището които освен всичко изпълняват и декоративна роля. Такъв артикул определено се явява холната масичка, която перфектно завършва интериорната концепция във всекидневната. Да изберем обаче подобна мебел не е лесно, понеже разнообразието е изключително голямо и всеки модел е по-красив от предходния. Необходимо е да се съобразим и с личните си критерии за да останем доволни от покупката. Посетете каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси и се запознайте с новите модели направени много красиво и достатъчно функционално. Този детайл от обзавеждането не е голям като конструкция, но е достатъчно важен, за да му отделим повече от времето си.

Основни стъпки при покупката на холна масичка

Съвременните мебели притежават дизайнерска визия и ни впечатляват с красота и изящество. Когато обаче правим подобна покупка е добре да подходим по-практично. Холната масичка трябва да кореспондира най-вече на меката мебел пред която ще бъде поставена. Специалистите съветват плота да не е по-висок от седалката на дивана. В случай, че смятате да подреждате или сервирате някакви неща в дневната изберете мебел с достатъчно широк и удобен плот. Някои от моделите имат и допълнителни места за съхранение, благодарение на които много лесно ще разтребите когато това е нужно. Стилът и цветът на холната маса трябва добре да се впишат в цялостната обстановка на дневната зона. Venus.bg представя днес един от актуалните модели. Помощна маса Monaco – крем/орех:комплект масички

  • „Monaco“ е комплект, който съдържа холна с помощна мебел;
  • Подходящи са за обзавеждането на вашата всекидневна;
  • Изработени са със стабилни крака от бук и плотове МДФ.

Модерна и практична мебел, чрез която ще направите интериора уютен и стилен. В последно време помощните артикули съставени от няколко елемента са хит сред клиентите, тъй като предлагат повече мобилност и могат да бъдат използвани и в други помещения.

В каква форма да бъде плотът

В търговската мрежа има огромно разнообразие от модели и форми, които ще ви допаднат и лесно биха се комбинирали във всеки интериор. В повечето случаи е редно да  съобразите този критерии с формата и размера на дивана. Ъгловите дивани са най универсални понеже при тях може да се сложи както малка кръгла мебел, така и продълговата или пък някаква интересна с нестандартна форма. Важно е да се чувствате удобно и да използвате всичките си мебели по предназначение. Семействата, които хапват в хола или пък често канят гости е най-добре да купят стандартна правоъгълна мебел. Тя е най-удачна за сервиране на почерпки и напитки. При положение, че само искате да си оставите някакви дребни неща върху плота, може да изберете минималистичен модел.