Защо да заложите на матраци с марка TED?

ТЕД матраци

Едва ли има български потребител, който да не чувала за матраците с марка ТЕД. Производителя е един от здраво стъпилите на нашия пазар и доказателство за това са дългите години, през които държи челни позиции в пазарния сегмент на висококачествени и бюджетни матраци. За потребителя наистина е важно да заложи на продукти, които са с доказано качество и разумна цена. А на нашия пазар наистина има доста висока конкуренция по отношение на това да се предложи наистина съвършен продукт, който да се погрижи за нашия здравословен сън. Но каква е причината много клиенти да изберат TED матраци и само цената ли е тази, която се оказва основен провокатор за покупка?матраци TED

Националните ни гордости никак не са малко и това, че за повечето българи е важно да стимулират родното производство не е само начин да се повиши икономическия растеж. На практика наистина се оказва, че родните и производители на матраци в това число и TED залагат не само на традиционни доказани производствени технологии, но и ежегодно внедряват иновативни стандарти  и методи за подобряване качеството на предлаганите продукти. не е лесно да се задържиш на пазара и да провокираш клиентите си. Определящо за ТЕД и това наистина да покажат истинска грижа, ангажимент и да отговорят на желанията на своите клиенти. А като основен източник на енергия и пълноценна почивка продуктите за здравословен сън се оказват в епицентъра на най-доброто оборудване за спалня.

Нуждите и потребностите на клиентите са индивидуални като се има предвид тяхната възраст, физическо състояние, тегло. Да се намери най-балансираното предложение за осигуряването на спокоен сън е наистина висока отговорност за експертите от матраци TED. Производителя залага не само на удобството, но и на усещането за комфорт, продължителност на съня и естествено подобряване на здравословното ни състояние. Вариантите, които ТЕД създава през години неуморен труд е съчетание между това да откликне на нуждите на всеки индивидуален клиент. Затова в продуктовата гама ще откриете матраци, които наистина са произведени с абсолютно внимание към всеки детайл. Не просто удобни, теса наистина перфектното доказателство, че сънят е важен енергизиращ инструмент за вашият успешен ден. Спалната индустрия не е това, което беше. TED матраци са доказателство как сектора непрекъснато се развива и подобрява. Основната мисия е да се създадат иновативни и безопасни продукти, които да са ориентирани към индивидуалния клиент, а не към масова производствена дейност.

Доказателство за безупречното и безконкурентно качество на матраците ТЕД са редица награди, които компанията печели на международни панаири и изложения. Не само българския клиент може да се възползва от удоволствието, което предлагат продуктите за сън. Бранда е добре познат в САЩ, Китай и много Европейски страни. И да, защото са наистина усобни!