Защо да изберем нов шкаф за обувки с място за сядане?

Ако искате да внесете някаква интериорна промяна в коридора, е най-добре да изберете нов шкаф за обувки. Това е може би най-важната мебел в помещението, защото благодарение на нея зоната е чиста и подредена. Обърнете внимание на новите и актуални модели, които предлагат допълнителни екстри и удобства. Шкаф за обувки с тапицирана седалка е най-модерен и предпочитан от потребителите в момента. Многофункционалните мебели са желани във всеки дом, особено когато целта е да се спести малко от мястото. Цената на подобен артикул също се заслужава, тъй като получавате две в едно.

Какво представляват модерните шкафове за обувки с място за сядане?

Вероятно до този момент сте използвали мебел, която служи основно за подреждане и съхранение на любимите ви модни аксесоари. В случая шкафът за обувки разполага с мека тапицирана възглавница. На нея може да се настаните, докато се приготвяте за излизане.

Изключително практична мебел, която в основата ви дава нужното пространство за съхранение. Производителите са предвидили това, че трябва да я впишете в интериора на дома си, затова може да избирате между най-различни цветове, които често са универсални и със сигурност ще подхождат на обстановката.

Начинът на отваряне на вратичките също е различен. Единият вариант е класическият с двуредов механизъм тип ветрило, а другия е с обикновени вратички и рафтове. Определено си заслужава да допълните обстановката с модерен шкаф за обувки с място за сядане, защото така ще създадете повече комфорт и уют в коридора. От магазин Венус ви дават следната идея. Шкаф от серията 100 – Венге:шкаф пейка

  • „шкаф за обувки 100“ е снабден с възглавничка;
  • удобен двуредов механизъм за обувки;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм;
  • корпусът е в цвят венге а възглавницата може да бъде бяла, бежова или кафява.

Чудесен избор за всяко семейство, което иска да направи коридора по-удобен и безспорно по-красив. Разгледайте и другите модели с тапицирана възглавница за сядане, които също ще ви допаднат като изработка.

Как да открием качествена и здрава мебел?

Артикулът задължително трябва да бъде устойчив и със стабилна конструкцията, защото се използва доста интензивно в случая за сядане и за съхранение. Важно е да изберете мебел, която ви гарантира добро качество на изработка, а такава ще намерите в модерните онлайн магазини. От Венус препоръчват да се интересувате от материалите на изработка и да предпочитате моделите направени от естествена дървесина, MDF и ПДЧ. Това ще ви предложи дълъг и безпроблемен експлоатационен период. Новите мебели са красиви и естетични като дизайн, но също така надеждни и здрави.