ACUTS от ALLMAX за пълноценни интензинни тренировк

интензивни тренировки

Интензивните тренировки водят до сериозно изтощение на организма. Ако те не бъдат съчетани с правилните хранители добавки то следва загуба на мускулатура както и дисбаланс във физическото състояние на организма. Всеки треньор или инструктор по функционални тренировки ще ви каже, че нуждата от добавка е повече от необходимост, тъй като наистина ефекта от прилагането ѝ може да създаде вътрешен баланс и равновесие в протичащите физиологични процеси в тялото. Ако залагате на естествения вкус и на качеството на добавките, които приемате днес представяме на вниманието ви ALLMAX – ACUTS. Продукта се приема под формата на напитка, която има тонизиращ и доста приятен вкус.хранителна добавка

Предимството, което получава организма ви от приемането на Акутс е това, че не изисква специални шейкъри и други уреди за приготвяне, а освен това е приемлив вариант по всяко време на деня. Така, че преди кардио или друга интензивна тренировка имате възможност да дадете сила и енергия тялото и така да стимулирате неговата издръжливост при натоварването, на което смятате да го подложите. Естествено, че всеки организъм си има предел на силите. Приемането на редица вещества, които за момента дават сили, но след известно натрупване водят да редица неприятни последици за здравословното състояние не са за препоръчване. Ето в това е причината днес да акцентираме на изцяло натуралния състав на ALLMAX – ACUTS, при който са използвани зелено кафе, натурален кофеин и CLA.

Зеленото кафе е естествен антиоксидант и през последните години се прилага изключително много в борбата с излишните килограми. Силата на кафените зърна още в зелено състояние е в това, че те подпомагат изхвърлянето на натрупаните мазнини от организма. Другата съставка, която е основен компонент в ACUTS е натуралния кофеин. Стимул за сетивата, тонус и енергия ни дава кофеина и определено има защо ежедневно да започваме  деня си със силно ароматно кафе. Друга основна субстанция в тонизиращата и свежа напитка ALLMAX – ACUTS е Конюгирана линолова киселина. Наричат я фундаментална и невероятно полезна съставка, при която натурално срещана омега-6 мастна киселина дава изключителна мощ на клетките. В естествената си среда тази киселина се съдържа в месото, млечните продукти, но извличането ѝ в концентрат и добавянето в ACUTS всъщност позволява за нейното ефективно усвояване.

Тези три важни съставки са изключително важни и решаващи за издръжливостта ви по време на тренировки, а освен това подпомагат и изграждането на мускулатура, с която оформяте атлетично тяло. Ако и вие намирате смисъл от ползването на ALLMAX – ACUTS още сега можете да се възползвате от изгодните оферти от каталога на fightshop.bg.