Три правила за избор на автосервиз за ремонт на колата

ремонт на автомобили

Имаше времена, когато шофьорите сами поправяха автомобилите си и всеки един гараж бе проектиран с канал. Но в наши дни това се приема като примитивен ход, който не е вариант предвид много по-усъвършенстваните превозни средства и подобряване на тяхната технология. Безспорно потребността от сервиз в даден момент се оказва решаваща за мнозина, които изискват превозното им средство да е технически изправно и поправките да бъдат извършени професионално. Как се избира сервиз и има ли значение на кого ще поверите ремонта на колата си? Въпросите са особено важни и именно поради това днес ще обърнем внимание на отговорите. Знаете ли, че има три основни трика, които прилагат повечето собственици на возила за да могат да бъдат сигурни, че ще поверят колата си в сигурни ръце? С тези три съществени принципа ще ни запознаят от сервиза за ремонт на автомобили Добрич Тик Так Транс.

Опита на приятели и познати

Един винаги добре работещ метод за наемане на доверен сервиз е това ваши познати, близки и приятели да са останали доволни от услугите, които са получили. Безспорно рекламата „от уста на уста“ се оказва най-добре работещата както за самите механици така и за потенциалните им клиенти.

Реално удовлетворението на друг потърпевш, който е имал нужда от ремонт на автомобила си е основна причина и вие да се възползвате от качествено извършена манипулация. Със сигурност основната цел ще бъде постигната, тъй като сте получили сигурна и проверена информация от човек, който не би ви подвел. Именно затова си струва при търсене на сервиз, в който да закарате колата си за ремонт да предприемете следните действия:

 • Да разпитате приятели и колеги, които биха могли да ви съдействат със насоки за сервиз, чиито услуги са използвали;
 • Да получите информация от познат, за който сте чули, че скоро колата му е била на ремонт;
 • Допитване до роднини, които имат познати в сферата на извършване на автомобилни ремонти.

Безспорно това е вариант, който би могъл да ви съдейства за използването на услуги, които вече са проверени и доказани. Но разбира се не бива да се ограничавате до тук, ако ударите на камък и не ви е препоръчан автосервиз, в който да закарате колата си за поправка.

Внимание към специалните проблеми

ремонт Преди да предприемете каквото и да било търсене имайте предвид, че всеки тип возило си има своите особености. Всяка една система изисква специалист, който да приложи уменията си така, че да са ефективни и сигурни. Определянето на типа на проблема е в основата на това да се гарантира качество, компетентност и ангажираност. Това на практика означава, че няма как на електротехник да поверите извършване на ремонт на ходовата част на превозното ви средство.

Преди всичко е необходимо анализиране на ситуацията и естеството на аварията за да можете да насочите търсенето си към правилния експерт. Сред разнообразието от автоспециалисти навярно ще имате нужда от:

 • Експерт по автоклимтици;
 • Електротехник, който е наясно с автомобилната електроника и технологии;
 • За ремонт на двигатели;
 • За осветителна и заключваща система;
 • Поддръжка на гуми, джанти и други.

Разбира се, че акцентирането върху спецификацията на аварията е в основата на това да можете да попаднете на точния майстор, който да приложи своите умения и да ви отърве от възникналите аварии.

Сигурен сервиз

Това не е просто термин. Когато сте на път да използвате нечии услуги е редно да проверите принципа на работа на екипа. Реално сигурния сервиз е този, който:

 • Използва само утвърдени и качествени резервни части;
 • Разполагат с екип, който е опитен и с доказани способности;
 • Предоставя гаранции за извършените манипулации;
 • Цените са фиксирани и достъпни.

За да не попаднете в омагьосан кръг ви каним да се запознаете с услугите на Тик Так Транс Добрич – автосервиз с утвърдени позиции и висок рейтинг сред клиентите.