Закупуване на недвижим имот – защо ви е нужен професионалист

жилище в затворен комплекс

Покупката на имот е сериозно предизвикателство. За да се създаде списък на ключови изисквания, към които да се стремим на първо място е важно а се има предвид какво ще бъде предназначението на съответното недвижимо имущество. Под недвижим имот се разбират земеделски земи, парцели за строителство, къщи, апартаменти, бизнес имоти като хотели, ресторанти, офиси и други. Въпросът е в това на първо място да се фиксира същността на покупката и за какво реално ще служи инвестицията, която желаем да направим. Дали ще бъде като основно жилище, такова за отдаване под наем, с инвестиционна цел, за развиване на бизнес и т.нат. Galardo е международна компания с френски произход, която има представителство и у нас. Екипа от професионални брокери дават ценни насоки за това на какво да се акцентира при покупка на имот в зависимост от неговото предназначение.

Жилища – основни аспекти при инвестиция

Българина е устроен така, че винаги да се стреми към това да има свой собствен дом. дали ще бъде реализирана мечтата със собствени средство или чрез кредит няма никакво значение. Важно е да се намери идеалното място за живеене, в което да свиете гнездо, където семейството да се чувства удобно и уютно.

Но тук идват многото въпроси, които са свързани с:Луксозен Дом

  • Вид на жилището

Дали да бъде едноетажна къща, фамилна къща, имот в затворен комплекс, апартамент в панелен или тухлен блок, нова жилищна кооперация с ограничен достъп? Уточнете къде желаете да живеете преди да предприемете огледи на оферирани от Galardo имоти;

  • Местоположение и инфраструктура

Ключов момент, който касае социализирането ви в съответното населено място или квартал. Има ли детски градини, как е уреден градския транспорт, какви търговски обети са в близост, уреденост на паркове и зелени площи;

  • Характеристики на имота

Квадратура, разположение и организация на помещенията, общи площи, дограма, защита на имота и други.

Безспорно трябва да бъдете сигурни в своите изисквания, преди да потърсите професионалистите от Galardo, които ще ви помогнат в търсенето на идеалния имот.

Недвижимости за търговия

Не по-малко са търсенията и на такъв тип имоти. Има хора, които желаят да разширят бизнеса си и е се насочват към ползване на услугите на експерти, които да открият за тях:

  • Имот с огромен човекопоток, който да гарантира видимост и достъпност до търговския обект;
  • Сграда с лесен достъп, в близост до жилищни сгради, офиси и други;
  • Ликвидна инвестиция, което означава, че винаги може да бъде продаден бизнес имота, тъй като е с много добра локация и е в търговска зона.

С Galardo получавате професионална услуга, независимо от това какъв тип недвижим имот търсите и какво ще бъде неговото предназначение.